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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Set-2024Effect of solid-state fermentation of brewer's spent grain on digestibility and digestive function of European seabass (Dicentrarchus labrax) juvenilesEstevão-Rodrigues, Tássia; Fernandes, Helena; Moutinho, Sara, et al.ArtigoAcesso aberto
Set-2024Fermented agar by-product and sunflower cake mixture as feedstuff for European seabass (Dicentrarchus labrax)Ferreira, Marta; Ramos-Oliveira, Catarina; Magalhães, Rui, et al.ArtigoAcesso aberto
Abr-2023Guia de comunicação em saúde. Áreas especializadasDuarte Melo, Ana; Ruão, Teresa; Balonas, Sara, et al.OutroAcesso aberto
Abr-2023Guia de comunicação em saúde. Boas práticasDuarte Melo, Ana; Ruão, Teresa; Balonas, Sara, et al.OutroAcesso aberto
27-Jan-2015Non-invasive fetal RhD genotyping – economic impact on antenatal Rh isoimunization prophylaxisMiranda, Alexandra Sofia Lopes; Ferreira, Marta; Castro, Luís, et al.ArtigoAcesso aberto
2-Jun-2017Photocatalytic degradation of Rhodamine B dye by cotton textile coated with SiO2-TiO2 and SiO2-TiO2-HY compositesLandi Júnior, Salmon; Carneiro, Joaquim A. O.; Ferdov, S., et al.ArtigoAcesso aberto
Fev-2021Recent advances in production of lignocellulolytic enzymes by solid-state fermentation of agro-industrial wastesLeite, A.; Sousa, D. F.; Fernandes, Helena, et al.ArtigoAcesso aberto
7-Nov-2018Study of the Electroreactivity of Amoxicillin on Carbon Nanotube-Supported Metal ElectrodesFerreira, Marta; Kuzniarska-Biernacka, Iwona; Fonseca, António, et al.ArtigoAcesso aberto