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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2021 | Effect of malaxation temperature on the physicochemical and sensory quality of cv. Cobrançosa olive oil and its evaluation using an electronic tongue | Marx, Ítala M. G.; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2008 | Eficácia da própolis no controlo da loque americana. Avaliação em zonas controladas | Vilas-Boas, Miguel; Veloso, Ana C. A.; Peres, António M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Electrochemical multi-sensors device coupled with heuristic or meta-heuristic selection algorithms for single-cultivar olive oil classification | Peres, António M.; Veloso, Ana C. A.; Pereira, J. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
7-Set-2014 | Electrochemical multi-sensors device coupled with heuristic or meta-heuristic selection algorithms for single-cultivar olive oil classification | Peres, António M.; Veloso, Ana C. A.; Pereira, J. A., et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
4-Dez-2018 | Electrochemical sensor-based devices for assessing bioactive compounds in olive oils: a brief review | Marx, Ítala M. G.; Veloso, Ana C. A.; Dias, Luís G., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2016 | Electrochemical sensors for assessing antioxidant capacity of bee products | Peres, António M.; Sousa, Mara E. B.; Veloso, Ana C. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2019 | Electronic nose coupled with linear and nonlinear supervised learning methods for rapid discriminating quality grades of superior java cocoa beans | Hidayat, S. N.; Rusman, A.; Julian, T., et al. | Artigo | Acesso aberto |
29-Fev-2024 | Electronic nose: a tool to verify the PDO declaration of Portuguese olive oils | Rodrigues, Nuno; Ferreiro, Nuno; Ruano, Daniela, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jun-2016 | Electronic tongue: a versatile tool for mineral and fruit-flavored waters recognition | Dias, Luís G.; Alberto, Zelda; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2017 | Electronic tongues and aptasensors | Dias, L. G.; Meirinho, S. G.; Veloso, Ana C. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2005 | Escherichia coli expressing a fluorescence protein as a model system for the optimization of environmental and processing conditions | Veloso, Ana C. A.; Rocha, I.; Carvalho, S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
29-Abr-2021 | Estimating hydroxytyrosol-tyrosol derivatives amounts in cv. Cobrançosa olive oils based on the electronic tongue analysis of olive paste extracts | Marx, Ítala M. G.; Casal, Susana; Rodrigues, Nuno, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Jun-2007 | Estimation of biomass concentration using interval observers in an E. coli fed-batch fermentation | Veloso, Ana C. A.; Rocha, I.; Ferreira, Eugénio C. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Abr-2017 | Evaluation of extra-virgin olive oils shelf life using an electronic tongue-chemometric approach | Rodrigues, Nuno; Dias, Luís G.; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2014 | Evaluation of healthy and sensory indexes of sweetened beverages using an electronic tongue | Dias, Luís G.; Sequeira, Cédric; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
9-Nov-2016 | Evaluation of Tunisian olive oils from different cultivars | Slim, Souihli; Rodrigues, Nuno; Dias, Luís G., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2005 | Evolutionary algorithms for offline and online optimization of fed-batch fermentation processes | Rocha, Miguel; Rocha, I.; Ferreira, Eugénio C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2005 | Evolutionary algorithms for static and dynamic optimization of fed-batch fermentation processes | Rocha, Miguel; Neves, José; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
16-Mai-2019 | Fatty acids and related nutritional/healthy indexes regarding Serra da Estrela cheese: geographical origin and prodution date effects | Lima, Maria João Reis; Fontes, Luísa; Veloso, Ana C. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2019 | Fatty acids profile of Serra da Estrela PDO cheeses and respective atherogenic and thrombogenic indices | Reis Lima, Maria João; Fontes, Luisa; Bahri, Hamdi, et al. | Artigo | Acesso aberto |