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Percorrer por autor Souza, B.
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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
Dez-2015
Relationship between galactomannan structure and physicochemical properties of films produced thereof
Santos, V.
;
Souza, B.
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
6-Jun-2009
Shelf life extension of ricotta cheese through the use of edible coatings of galactomannans from nonconventional sources incorporating nisin against Listeria monocytogenes
Martins, Joana T.
;
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
;
Souza, B.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2011
Strategies for evaluation of edible coating formulations - Applications on food quality and safety
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
;
Martins, Joana T.
;
Souza, B.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
28-Jun-2008
Submerged fermentation of combined induced media for the production of fungal enzymes with fucoidan degradation potential
Souza, B.
;
Casariego, A.
;
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
16-Mai-2009
Suitability of novel galactomannans as edible coatings for tropical fruits
Lima, Á.
;
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
;
Souza, B.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto