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Percorrer por autor Salgado, José Manuel
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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
Jun-2016
Improvement of nutritional value of Portuguese agro-industrial wastes by SSF
Salgado, José Manuel
;
Sousa, D. F.
;
Dias, Mario
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
25-Set-2017
Increase of protein content and production of lignocellulolytic enzymes by simultaneous solid-state fermentations of brewery, olive mill and winery wastes
Salgado, José Manuel
;
Sousa, Daniel Filipe Martins Afonso Correia de
;
Belo, Isabel
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
4-Jun-2013
Influence of moisture content, temperature and inoculum size on lipase production by filamentous fungi under solid-state fermentation of olive pomace
Oliveira, Felisbela Maria Araújo
;
Salgado, José Manuel
;
Abrunhosa, Luís
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Set-2013
Management of agro-industrial wastes: utilization of exhausted grape mark as co-substrate with olive pomace for cellulases production by SSF
Salgado, José Manuel
;
Oliveira, Felisbela Maria Araújo
;
Abrunhosa, Luís
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2014
Optimization of initial moisture and temperature in solid-state fermentation to produce cellulases by Aspergillus uvarum on olive mill and winery wastes
Salgado, José Manuel
;
Abrunhosa, Luís
;
Domínguez, José Manuel
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Jun-2016
Use of olive pomace treated by ultrasounds as substrate for cellulases and xylanases production
Leite, A.
;
Salgado, José Manuel
;
Abrunhosa, Luís
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2013
Use of vinasses to improve bioremediation of olive mill wastewater by fungi
Salgado, José Manuel
;
Abrunhosa, Luís
;
Venâncio, Armando
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso restrito UMinho
2013
Valorisation of olive pomace by solid-state fermentation with Aspergillus species for lipase production
Oliveira, Felisbela Maria Araújo
;
Moreira, Cláudia
;
Salgado, José Manuel
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2013
Valorisation of vinasses by recovery tartaric acid and bioproduction of lactic acid and emulsifiers by Lactobacillus pentos
Salgado, José Manuel
;
Vázquez-Araújo, L.
;
Cortés, S.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto