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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2018Mycobiota in Chilean traditional chilli used for Merkén productionCosta, Jéssica; Rodriguez, Rodrigo; Lopez, Sebastián, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jun-2019Mycobiota in chilli Capsicum annuum and Chilean merkénCosta, Jéssica; Rodriguez, Rodrigo; Santos, Carla Isabel Arcanjo, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Dez-2019Ochratoxigenic mycobiota in chilli Capsicum annuum L. and Chilean MerkénCosta, Jessica; Rodriguez, Rodrigo; Santos, Carla Isabel Arcanjo, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2018Penicillia diversity from food identified polyphasically, including mycotoxin productionOuhibi, Salma; Rodriguez, Rodrigo; Decontardi, Simone, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2018Polyphasic evaluation of long term preservation on Aspergillus (section Nigri) strainsSantos, Cledir; Rodriguez, Rodrigo; Simões, Marta Filipa Jesus Freitas, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jul-2017Preserved freeze-dried and aged filamentous fungi of biotechnological importanceSantos, Cledir; Rodriguez, Rodrigo; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2017Will fungal strains preserved in culture collections maintain the same biotechnological performance after years of preservation?Soto, Isabel; Rodriguez, Rodrigo; Lopez, Sebastián, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto