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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
Abr-2011
Identificação de fungos aflatoxigénicos em produtos alimentares por métodos moleculares
Rodrigues, Paula
;
Venâncio, Armando
;
Lima, Nelson
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2013
Incidence and diversity of the fungal genera Aspergillus and Penicillium in Portuguese almonds and chestnuts
Rodrigues, Paula
;
Venâncio, Armando
;
Lima, Nelson
Artigo
Acesso aberto
2023
Isolation of filamentous fungi from different food matrices from Angola and Mozambique
Dias, Teresa Vale
;
Matusse, Claudio
;
Carvalho, Susana
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Ago-2010
Liquid chromatography for multimycotoxin detection for filamentous fungi identification
Soares, Célia
;
Rodrigues, Paula
;
Freitas-Silva, O.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2010
MALDI-TOF ICMS as a modern approach to identify potential aflatoxigenic fungi
Rodrigues, Paula
;
Santos, Cledir
;
Kozakiewicz, Z.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2008
MALDI-TOF MS potentialities and limits to characterise aflatoxigenic species of Aspergillus Section Flavi
Rodrigues, Paula
;
Santos, Cledir
;
Kallow, Wibke
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2009
Micotoxinas: Contributos da Micoteca da Universidade do Minho (MUM) para a segurança alimentar
Rodrigues, Paula
;
Soares, Célia Maria Gonçalves
;
Freitas-Silva, O.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2008
Modern polyphasic methods that include MALDI-TOF analyses for fungal identifications and authentications
Lima, Nelson
;
Rodrigues, Paula
;
Soares, Célia Maria Gonçalves
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Nov-2019
Mycobiota and mycotoxins in Portuguese pork, goat and sheep dry-cured hams
Rodrigues, Paula
;
Silva, Diana
;
Costa, Pedro
, et al.
Artigo
Acesso aberto
12-Jun-2023
Mycobiota of São Jorge cheeses with different ripening periods
Vale Dias, Teresa.
;
dos Santos, V.
;
Santos, Carla Isabel Arcanjo
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2022
Pilot Study of the air mycobiota of a cheese factory
Dias, Teresa
;
Santos, Carla Isabel Arcanjo
;
Salgado, Susana
, et al.
Poster em conferência
Acesso aberto
2010
Portuguese isolates of Aspergillus section Flavi unraveled by the calmodulin gene
Rodrigues, Paula
;
Torres, A.
;
Nunes F.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
14-Jun-2012
Taxonomy of Aspergillus: integration of methods for new and revisited species in section Flavi
Rodrigues, Paula
;
Soares, Célia
;
Santos, Cledir
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
4-Jan-2019
Thin films sensor devices for mycotoxins detection in foods: applications and challenges
Santos, A. O.
;
Vaz, Andreia
;
Rodrigues, Paula
, et al.
Artigo
Acesso aberto
16-Jan-2011
Three new aflatoxigenic species of Aspergillus section Flavi isolated in Portugal
Soares, Célia
;
Peterson, Stephen W.
;
Rodrigues, Paula
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2012
Three new species of Aspergillus section Flavi isolated from almonds and maize in Portugal
Soares, Célia Maria Gonçalves
;
Rodrigues, Paula
;
Peterson, Stephen W.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho