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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2023
Development of a layered bacterial nanocellulose-PHBV composite for food packaging
Silva, Francisco Almeida Garrett Soares
;
Matos, Mariana
;
Dourado, Fernando
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
22-Set-2022
Development of layered BNC composites for Food Packaging
Silva, Francisco Almeida Garrett Soares
;
Dourado, Fernando
;
Gama, F. M.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Jun-2012
Métodos para avaliação de artigos e embalagens para alimentos em silicone
Castro, Ana
;
Bettencourt, Ana Paula
;
Poças, Fátima
Resumo em ata de conferência
Acesso restrito UMinho
2020
Nanocellulose bio-based composites for food packaging
Soares da Silva, F. A. G.
;
Dourado, Fernando
;
Gama, F. M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2023
Performance of bacterial nanocellulose packaging film functionalised in situ with zinc oxide: Migration onto chicken skin and antimicrobial activity
Soares da Silva, F. A. G.
;
Carvalho, Teresa Bento de
;
Dourado, Fernando
, et al.
Artigo
Acesso aberto