Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
10-Fev-2015 | An overview of the brewing process | Pires, Eduardo J.; Brányik, Tomáš | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
10-Fev-2015 | By-products of beer fermentation | Pires, Eduardo J.; Brányik, Tomáš | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2014 | Carrier-free, continuous primary beer fermentation | Pires, Eduardo J.; Teixeira, J. A.; Brányik, Tomáš, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2015 | Continuous beer fermentation diacetyl as a villain | Pires, Eduardo J.; Teixeira, J. A.; Brányik, Tomáš, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Fast chemical treatments for ligno-cellulosic substrate achievement from brewers' spent grains | Pires, Eduardo J.; Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2011 | Fast chemical treatments for ligno-cellulosic yeast carriers’ production from brewers´ spent grains | Pires, Eduardo J.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | High gravity primary continuous beer fermentation using flocculent yeast biomass | Pires, Eduardo J.; Teixeira, J. A.; Brányik, Tomáš, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2014 | Maintaining yeast viability in continuous primary beer fermentation | Pires, Eduardo J.; Teixeira, J. A.; Brányik, Tomáš, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2012 | A new approach on brewer's spent grains treatment and potential use as lignocellulosic yeast cells carriers | Pires, Eduardo J.; Ruiz, Héctor A.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
7-Mar-2014 | Reduction of startup time and maintenance periods in continuous beer fermentation using immobilized yeast onto brewer's spent grains | Pires, Eduardo J. | Tese de doutoramento | Acesso aberto |
10-Fev-2015 | The brewing yeast | Pires, Eduardo J.; Brányik, Tomáš | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2014 | Yeast : the soul of beer’s aroma—a review of flavour-active esters and higher alcohols produced by the brewing yeast | Pires, Eduardo J.; Teixeira, J. A.; Brányik, Tomáš, et al. | Artigo | Acesso aberto |