Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
4-Mai-2022 | Development of a prebiotic strawberry preparation for the dairy industry | Gonçalves, D. A.; Alves, Vitor D.; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2021 | In situ enzymatic synthesis of prebiotics to improve food functionality | Gonçalves, D. A.; Teixeira, J. A.; Nobre, Clarisse | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Dez-2018 | One-step co-culture fermentation strategy to produce high-content fructo-oligosaccharides | Nobre, Clarisse; Gonçalves, D. A.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Dez-2017 | One-step fructo-oligosaccharides production and purification | Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Gonçalves, D. A.; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
27-Nov-2023 | Screening of enzymatic complexes for the in-situ production of prebiotics in dairy products | Gonçalves, D. A.; Teixeira, J. A.; Nobre, Clarisse | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |