Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por autor Fuciños, Pablo
Subscrever estatísticas do autor Fuciños, Pablo
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 8-24 de um total de 24 resultados.
< anterior
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
Ago-2023
Edible alginate-based films with anti-SARS-CoV-2 activity
Cerqueira, Miguel A.
;
Leite, Ana C. C. O.
;
Tomás, Ana L.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Mar-2017
Evaluation of antimicrobial effectiveness of pimaricin-loaded thermosensitive nanohydrogel coating on Arzúa-Ulloa DOP cheeses
Fuciños, C.
;
Amado, Isabel R.
;
Fuciños, Pablo
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Jul-2015
Evaluation of antimicrobial effectiveness of pimaricin-loaded thermosensitive nanohydrogels in grape juice
Fuciños, C.
;
Fuciños, Pablo
;
Fajardo, Paula
, et al.
Artigo
Acesso aberto
20-Mai-2023
Food-grade bigels: Evaluation of hydrogel:oleogel ratio and gelator concentration on their physicochemical properties
Martins, Artur J.
;
Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança
;
Fuciños, Pablo
, et al.
Artigo
Acesso aberto
8-Out-2018
Formation and stabilization of nanostructured-lipid carriers using biosurfactants for encapsulation of liposoluble vitamins
Azevedo, Alexandra
;
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
;
Fuciños, Pablo
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2014
Functional characterization of poly(N-isopropylacrylamide) nanohydrogels for the controlled release of food preservatives
Fuciños, C.
;
Fuciños, Pablo
;
Pastrana, Lorenzo
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Abr-2021
How additive manufacturing can boost the bioactivity of baked functional foods
Oliveira, Sara M.
;
Gruppi, Alice
;
Vieira, Marta V.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Mar-2019
One-step chromatographic method to purify -lactalbumin from whey for nanotube synthesis purposes
Fuciños, C.
;
Fuciños, Pablo
;
Estévez, Natalia
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2023
Paving the way forward: Escherichia coli bacteriophages in a One Health approach
Oliveira, Ana
;
Dias, Carla Sofia Pereira
;
Oliveira, Ricardo
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
3-Mai-2021
Polymeric stabilized oleogel-based emulsions aiming at food lipid profile tailoring
Martins, Artur J.
;
Guimarães, Ana C.
;
Fuciños, Pablo
, et al.
Poster em conferência
Acesso aberto
23-Nov-2021
Prevalence and control of Shiga toxin-producing E. coli: from diversity in dairy cattle to phage therapy
Dias, Carla Sofia Pereira
;
Ballem, Andressa
;
Pinto, Ana
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Dez-2020
Printability, microstructure, and flow dynamics of phase-separated edible 3D inks
Oliveira, Sara M.
;
Fasolin, Luiz Henrique
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
3-Out-2019
Probiotic edible films from bacterial cellulose/cashew tree gum
Oliveira-Âlcantara, Ana Vitória
;
Abreu, Ana Angel S.
;
Gonçalves, Catarina
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2021
Rhamnolipids-based nanostructured lipid carriers: Effect of lipid phase on physicochemical properties and stability
Azevedo, Alexandra
;
Cerqueira, Miguel A.
;
Fuciños, Pablo
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2020
Sensorial perception of astringency: oral mechanisms and current analysis methods
Pires, Mariana A.
;
Pastrana, Lorenzo M.
;
Fuciños, Pablo
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Mai-2019
Specific detection of viable Salmonella Enteritidis by phage amplification combined with qPCR (PAA-qPCR) in spiked chicken meat samples
Garrido-Maestu, Alejandro
;
Fuciños, Pablo
;
Azinheiro, Sarah
, et al.
Artigo
Acesso aberto
21-Out-2022
Strategies for the reduction of sugar in food products
Gomes, Ana
;
Bourbon, Ana I.
;
Peixoto, Ana Rita
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho