Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2011 | Effect of nitrogen supplementation on yeast fermentation performance and mead quality | Pereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Effect of Saccharomyces cerevisiae cells immobilisation on mead production | Pereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2013 | High-cell-density fermentation of Saccharomyces cerevisiae for the optimisation of mead production | Pereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2012 | Impact of inoculum size on mead aroma compounds formation by wine strains of S. cerevisiae | Pereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2015 | Mead production: effect of nitrogen supplementation on growth, fermentation profile and aroma formation by yeasts in mead fermentation | Pereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |