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Percorrer por autor Bourbon, Ana I.
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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
6-Jun-2009
Rheological characterization of xanthan/galactomannans and kappa-carrageenan/galactomannans interactions: Comparison of galactomannans from nontraditional sources with conventional galactomannans
Pinheiro, Ana Cristina
;
Bourbon, Ana I.
;
Ribeiro, C.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2009
Shear and extensional rheology of galactomannans extracted from seeds of Gleditsia triacanthos and Sophora japonica: comparison with guar gum and locust bean gum
Bourbon, Ana I.
;
Pinheiro, Ana Cristina
;
Ribeiro, C.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2018
Structural characterization and release profile of omega-3 fatty-acids encapsulated in nanoemulsions
Nunes, R.
;
Bourbon, Ana I.
;
Martins, Joana Teresa Rodrigues
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
7-Abr-2022
Ultrasonication processing for the production of plant-based nanoemulsions
Pereira, Rui. C.
;
Marques, Arlete Maria Lima
;
Vieira, Marta V.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto