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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Out-2004Changes in morphology of starch-based prothestic thermoplastic material during enzymatic degradationAraújo, M. Alberta; Cunha, A. M.; Mota, M.ArtigoAcesso aberto
Set-2010Changes on surface morphology of corn starch blend filmsAraújo, M. Alberta; Cunha, A. M.; Mota, M.ArtigoAcesso aberto
Abr-2007Changes on surface morphology of starch based materials after enzymatic degradationAraújo, M. Alberta; Cunha, A. M.; Mota, M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2007Changes on surface morphology of starch based thermoplastic blends after enzymatic degradation using contact angle measurementsAraújo, M. Alberta; Cunha, A. M.; Mota, M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2002Characterization of the enzymatic degradation of starch/EVOH blends in a simulated physiological solutionAraújo, M. Alberta; Cunha, A. M.; Mota, M.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2001Degradation behaviour of starch/EVOH thermoplastic blends in a simulated physiological solution with enzymatic activityAraújo, M. Alberta; Cunha, A. M.; Mota, M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2005Determination of diffusion coefficients of glycerol and glucose from starch based thermoplastic compounds on simulated physiological solutionAraújo, M. Alberta; Ferreira, Eugénio C.; Cunha, A. M., et al.ArtigoAcesso aberto
9-Set-2004Determination of diffusion coefficients of glycerol and glucose from starch based thermoplastic compounds on simulated physiological solutionAraújo, M. Alberta; Ferreira, Eugénio C.; Cunha, A. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2003Enzymatic degradation of starch based blends thermoplastic compounds : morphological changes in the materialAraújo, M. Alberta; Cunha, A. M.; Mota, M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
11-Set-2005Enzymatic degradation of starch based blends thermoplastic compounds using different thickness samplesAraújo, M. Alberta; Cunha, A. M.; Mota, M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2004Enzymatic degradation of starch based thermoplastic compounds used in prothesesAraújo, M. Alberta; Cunha, A. M.; Mota, M.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Fev-2009Enzymatic degradation of starch thermoplastic blends using samples of different thicknessAraújo, M. Alberta; Cunha, A. M.; Mota, M.ArtigoAcesso aberto
2004Enzymatic degradation of starch-based thermoplastic compounds used in protheses : identification of the degradation products in solutionAraújo, M. Alberta; Cunha, A. M.; Mota, M.ArtigoAcesso aberto
2001In-vitro degradation behaviour of starch/EVOH biomaterialsAraújo, M. Alberta; Vaz, Cláudia M.; Cunha, A. M., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2000In-vitro degradation behaviour of starch/EVOH biomaterialsAraújo, M. Alberta; Vaz, Cláudia M.; Cunha, A. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
1996Sensory evaluation of wines with controlled appelation of origin "Vinho Verde" treated with enzymesAraújo, M. Alberta; Oliveira, J. M.; Maia, J. Sousa, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto