Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por autor 3051
Subscrever estatísticas do autor Autor
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 20-38 de um total de 38 resultados.
< anterior
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
Fev-2021
Impact of the malaxation temperature on the phenolic profile of cv. Cobrançosa olive oils and assessment of the related health claim
Marx, Ítala M. G.
;
Casal, Susana
;
Rodrigues, Nuno
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Nov-2020
Impact of thermal sterilization on the physicochemical-sensory characteristics of Californian-style black olives and its assessment using an electronic tongue
Martín-Vertedor, Daniel
;
Rodrigues, Nuno
;
Marx, Ítala M. G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Out-2021
Kinetic study of the microwave-induced thermal degradation of cv. Arbequina olive oils flavored with lemon verbena essential oil
Cherif, Marwa
;
Rodrigues, Nuno
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Jun-2020
A kinetic-thermodynamic study of the effect of the cultivar/total phenols on the oxidative stability of olive oils
Veloso, Ana C. A.
;
Rodrigues, Nuno
;
Ouarouer, Yosra
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Abr-2021
Kinetic-thermodynamic study of the oxidative stability of Arbequina olive oils flavored with lemon verbena essential oil
Cherif, Marwa
;
Rodrigues, Nuno
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
1-Jan-2022
Machine learning to identify olive-tree cultivars
Mendes, João
;
Lima, José
;
Costa, Lino
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso restrito UMinho
2016
Monitoring olive oils quality and oxidative resistance during storage using an electronic tongue
Rodrigues, Nuno
;
Dias, Luís G.
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jul-2019
Monitoring the debittering of traditional stoned green table olives during the aqueous washing process using an electronic tongue
Rodrigues, Nuno
;
Marx, Ítala M. G.
;
Dias, Luís G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Fev-2016
Monovarietal extra-virgin olive oil classification: a fusion of human sensory attributes and an electronic tongue
Dias, Luís G.
;
Rodrigues, Nuno
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2018
Olive oil quality and sensory changes during house-use simulation and temporal assessment using an electronic tongue
Rodrigues, Nuno
;
Oliveira, Letícia
;
Mendanha, Lorena
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
19-Fev-2018
Olive oil total phenolic contents and sensory sensations trends during oven and microwave heating processes and their discrimination using an electronic tongue
Prata, Rafaela
;
Pereira, José A.
;
Rodrigues, Nuno
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2003
On the specification of a component repository
Rodrigues, Nuno
;
Barbosa, L. S.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2018
Perception of olive oils sensory defects using a potentiometric taste device
Veloso, Ana C. A.
;
Silva, Lucas M.
;
Rodrigues, Nuno
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jun-2017
Quantification of table olives' acid, bitter and salty tastes using potentiometric electronic tongue fingerprints
Marx, Ítala M. G.
;
Rodrigues, Nuno
;
Dias, Luís G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2017
Sensory classification of table olives using an electronic tongue: Analysis of aqueous pastes and brines
Marx, Ítala
;
Rodrigues, Nuno
;
Dias, Luís G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2016
Sensory intensity assessment of olive oils using an electronic tongue
Veloso, Ana C. A.
;
Dias, Luís G.
;
Rodrigues, Nuno
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2020
Sweet peppers discrimination according to agronomic production mode and maturation stage using a chemical-sensory approach and an electronic tongue
Guilherme, Rosa
;
Rodrigues, Nuno
;
Marx, Ítala M. G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2018
A taste sensor device for unmasking admixing of rancid or winey-vinegary olive oil to extra virgin olive oil
Harzalli, Ussama
;
Rodrigues, Nuno
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jul-2019
Unmasking sensory defects of olive oils flavored with basil and oregano using an electronic tongue-chemometric tool
Bobiano, Marta
;
Rodrigues, Nuno
;
Madureira, Marta
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho