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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
28-Jul-2007 | Quality control of oils as a key element of HACCP systems in the catering industry | Castro, Inês Alexandra Casaca Lage; Vicente, A. A.; Pinto, D. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Quantification of metal release from stainless steel electrodes during conventional and pulsed ohmic heating | Pataro, Gianpiero; Barca, Giuseppe M. J.; Pereira, Ricardo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2014 | Quercetin-loaded lecithin/chitosan nanoparticles for functional food applications | Souza, Marthyna P.; Vaz, Antônio Fernando; Correia, M. T. S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
19-Mai-2012 | Quercetin-loaded lecithin/chitosan nanoparticles: physicochemical characterization | Souza, M.; Vaz, A. F. M.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
25-Set-2013 | Reactor para síntese química com aquecimento óhmico, método e suas aplicações | Cavaleiro, J. A. S.; Teixeira, J. A.; Silva, A. M. S., et al. | Patente | Acesso aberto |
10-Nov-2023 | Recent advances in oral delivery systems of resveratrol: foreseeing their use in functional foods | Silva, Pedro Miguel Peixoto; Gonçalves, Catarina; Pastrana, Lorenzo M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2024 | Recovery and encapsulation of Dunaliella salina -carotene through a novel sustainable approach: Sequential application of an ionic liquid as naturally-derived solvent and emulsifier | Sousa, Vítor; Hijo, Ariel A. C. Toledo; Lüdtke, Fernanda Luisa, et al. | Artigo | Acesso aberto |
28-Jul-2007 | Refrigerated-moderate electric fields promotes E. coli death at ambient temperatures | Vicente, A. A.; Machado, Luís Flávio Rosário; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Fev-2014 | Reinforcement of Polysaccharide-based films : evaluation of physic-chemical properties | Cerqueira, M. A.; Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
28-Jun-2008 | Relationship between acrylamide formation and quality of frying oil during processing of French fries | Castro, Inês Alexandra Casaca Lage; Pinto, Daniel; Castro, Cristiana Cordeiro, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Dez-2015 | Relationship between galactomannan structure and physicochemical properties of films produced thereof | Santos, V.; Souza, B.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2013 | Relationship between starch and lipid accumulation induced by nutrient depletion and replenishment in the microalga Parachlorella kessleri | Fernandes, Bruno Daniel; Teixeira, J. A.; Dragone, Giuliano, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2005 | Relationships between hydrodynamics and rheology of flocculating yeast suspensions in a high-cell-density airlift bioreactor | Klein, Jaroslav; Maia, J. M.; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
18-Jul-2010 | Releasing ability of oregano essential oil from different entrapment systems | Bourbon, A. I.; Costa, Sara Beirão da; Costa, Maria Luísa Beirão da, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2008 | Research and characterization of new materials for the production of edible coatings | Cerqueira, M. A.; Lima, A. M. P.; Teixeira, J. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso aberto |
2003 | Residence time of tagged magnetic particle in an internal-loop airlift reactor with an enlarged dual separator | Klein, Jaroslav; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2004 | Residence times and mixing of a novel continuous oscillatory flow meso reactor | Reis, N.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2004 | Residence times and mixing of a novel continuous oscillatory flow screening reactor | Reis, N.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Fev-2024 | Resveratrol-loaded octenyl succinic anhydride modified starch emulsions and hydroxypropyl methylcellulose (HPMC) microparticles: Cytotoxicity and antioxidant bioactivity assessment after in vitro digestion | Silva, Pedro Miguel Peixoto; Neto, Mafalda D; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al. | Artigo | Acesso aberto |
13-Abr-2005 | Retarding strawberry fruit senesce with edible coatings : case study | Ribeiro, Clara; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |