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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
27-Jun-2010 | Aqueous ozone, a friendly method for aflatoxins degradation | Freitas-Silva, O.; Rocha, Mariana Wagner; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2003 | Aqueous two-phase extraction using thermoseparating polymer : a new system for the separation of endo-polygalacturonase | Pereira, Martinha; You-Ting Wu; Venâncio, Armando, et al. | Artigo | Acesso aberto |
20-Ago-2006 | Aspergillus ibericus : a new species of section nigri characterised by MALDI-TOF MS | Kallow, W.; Santos, Isabel; Erhard, M., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2006 | Aspergillus ibericus : a new species of section Nigri isolated from grapes | Serra, Rita; Cabañes, F. Javier; Perrone, Giancarlo, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
21-Out-2005 | Aspergillus ibericus : a new species of the section Nigri isolated from grapes | Serra, Rita; Cabañes, F. Javier; Perrone, Giancarlo, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2015 | Aspergillus ibericus lipase production by solid-state fermentation of olive pomace | Oliveira, Felisbela Maria Araújo; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2006 | Assessing the degradation of ochratoxin a using a bioassay : the case of contaminated winery wastewater | Nogueira, R.; Estevinho, I.; Abrunhosa, Luís, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2007 | Assessing the degradation of ochratoxin a using a bioassay: the case of contaminated winery wastewater | Nogueira, R.; Estevinho, I.; Abrunhosa, Luís, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
6-Ago-2008 | Ácido D-glucônico e sua relação com a micobiota de uvas produzidas em Santa Catarina | Nunes, Estela de Oliveira; Furigo Junior, Agenor; Venâncio, Armando | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
29-Jul-2015 | Bio-detoxification of mycotoxins by lactic acid bacteria from different food matrices | Inês, António; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Maria, J. C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2015 | Biodegradação de Ochratoxin A por Pediococcus parvulus | Abrunhosa, Luís; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Inês, António, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2002 | Biodegradation of Ochratoxin A by fungi isolated from grapes | Abrunhosa, Luís; Serra, Rita; Venâncio, Armando | Artigo | Acesso aberto |
Out-2014 | Biodegradation of ochratoxin A by Pediococcus parvulus isolated from Douro wines | Abrunhosa, Luís; Inês, António; Rodrigues, A. I., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Biodegradation of ochratoxin A for food and feed decontamination | Abrunhosa, Luís; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando | Artigo | Acesso aberto |
2021 | Biodiversity of toxigenic fungi in the food chain and the co-occurrence of mycotoxins | Venâncio, Armando; Dias, Teresa Vale; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Biological Techniques | Rodrigues, Paula; Venâncio, Armando | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
6-Jul-2017 | Bioprocessing of olive mill and winery wastes by solid-state fermentation for simultaneously enzymes production and to increase their nutritional value | Salgado, José Manuel; Oliveira, Felisbela; Venâncio, Armando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2004 | Biosynthesis, detection and toxicology of ochratoxins - optimisation of production | Abrunhosa, Luís; Santos, Lucia; Venâncio, Armando | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2003 | Black Aspergillus species as ochratoxin A producers in Portuguese wine grapes | Serra, Rita; Abrunhosa, Luís; Kozakiewicz, Z., et al. | Artigo | Acesso aberto |
25-Fev-2011 | Brazil nuts : benefits and risks associated with contamination by fungi and mycotoxins | Silva, Otniel Freitas; Venâncio, Armando | Artigo | Acesso restrito UMinho |