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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
28-Nov-2009 | Identification of aflatoxigenic and non‐aflatoxigenic strains of Aspergillus section Flavi isolated from Portuguese almonds | Rodrigues, P.; Kozakiewicz, Z.; Venâncio, Armando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2019 | Immune parameters for diagnosis and treatment monitoring in invasive mold infection | Jenks, Jeffrey D.; Rawlings, Stephen A; Garcia-Vidal, Carol, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jul-2018 | In vitro digestibility and fermentability of fructo-oligosaccharides produced by Aspergillus ibericus | Nobre, Clarisse; Sousa, S. C.; Silva, S. P., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2013 | Incidence and diversity of the fungal genera Aspergillus and Penicillium in Portuguese almonds and chestnuts | Rodrigues, Paula; Venâncio, Armando; Lima, Nelson | Artigo | Acesso aberto |
Ago-2006 | Influence of the region of origin on the mycobiota of grapes with emphasis on aspergillus and penicillium species | Serra, Rita; Lourenço, Anália; Alípio, Pedro, et al. | Artigo | Acesso aberto |
5-Mai-2013 | Influence of volumetric oxygen transfer coefficient (kLa) on xylanases batch production by Aspergillus niger van Tieghem in stirred tank and internal-loop airlift bioreactors | Michelin, Michele; Mota, A.; Polizeli, Maria de Lourdes T. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Dez-2016 | Inhibitory effect of essential oils on growth and on aflatoxins production by Aspergillus parasiticus | Soares, Célia; Morales-Valle, Héctor; Faria, J., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2007 | The isoepoxydon dehydrogenase gene PCR profile is useful in fungal taxonomy | Paterson, R. R. M. | Artigo | Acesso aberto |
2004 | Making wine safer: the case of ochratoxin A | Kozakiewicz, Z.; Battilani, P.; Cabañes, F. J., et al. | Capítulo de livro | Acesso aberto |
Nov-2019 | Mycobiota and mycotoxins in Portuguese pork, goat and sheep dry-cured hams | Rodrigues, Paula; Silva, Diana; Costa, Pedro, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Mycotoxin detection of harvested maize kernels | Soares, Célia Maria Gonçalves; Venâncio, Armando | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
14-Mar-2020 | Mycotoxins in maize: mitigation actions, with a chain management approach | Palumbo, Roberta; Gonçalves, Ana; Gkrillas, Athanasios, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2003 | Ochratoxin a risk assessment in portuguese wines: a one-year case study | Abrunhosa, Luís; Serra, Rita; Lima, Nelson, et al. | Artigo | Acesso aberto |
5-Dez-2012 | Phytase production by Aspergillus niger var. phoenicis URM 4924 using cane molasses and rice brain | Nascimento, J.C.S.; Souza, F.A.S.D.; Silva, M. F., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2009 | A polyphasic approach to the identification of aflatoxigenic and non-aflatoxigenic strains of Aspergillus Section Flavi isolated from Portuguese almonds | Rodrigues, P.; Venâncio, Armando; Kozakiewicz, Z., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Ago-2018 | Polyphasic identification of Penicillia and Aspergilli isolated from Italian grana cheese | Decontardi, Simone; Soares, Célia Maria Gonçalves; Lima, Nelson, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2018 | Predominant mycotoxins, mycotoxigenic fungi and climate change related to wine | Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, Nelson, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2019 | Production of a transfructosylating enzymatic activity associated to fructooligosaccharides | Flores-Maltos, Abril; Mussatto, Solange I.; Contreras-Esquivel, Juan C., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Dez-2011 | Production of xylanolytic enzymes by Aspergillus terricola in stirred tank and airlift tower loop bioreactors | Michelin, Michele; Polizeli, Maria de Lourdes T. M.; Ruzene, Denise S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Dez-2013 | Produção de fumonisina B2 por estirpes de Aspergillus Negros | Calado, Thalita Cabral; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |