Percorrer por assunto Whey proteins

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2012Fractionation of the major whey proteins and isolation of β-Lactoglobulin variants by anion exchange chromatographySantos, Maria João; Teixeira, J. A.; Rodrigues, L. R.ArtigoAcesso aberto
2015Influence of moderate electric fields on gelation of whey protein isolateRodrigues, Rui M.; Martins, Artur J.; Ramos, Óscar L., et al.ArtigoAcesso aberto
Mar-2019One-step chromatographic method to purify -lactalbumin from whey for nanotube synthesis purposesFuciños, C.; Fuciños, Pablo; Estévez, Natalia, et al.ArtigoAcesso aberto
22-Out-2014Physical effects upon whey protein aggregation for nano-coating productionRamos, Óscar L.; Pereira, Ricardo; Rodrigues, Rui M., et al.ArtigoAcesso aberto
Dez-2020Printability, microstructure, and flow dynamics of phase-separated edible 3D inksOliveira, Sara M.; Fasolin, Luiz Henrique; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
15-Out-2014Study of the kinetics of formation of α-lactalbumin nanotubes in presence of manganeseFuciños, C.; Martins, Artur J.; Rúa, María-Luísa, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jan-2006Trypsin hydrolysis of whey protein concentrates: characterization using multivariate data analysisMota, M. V. T.; Ferreira, I. M. P. L. V. O.; Oliveira, M. B. P., et al.ArtigoAcesso aberto
14-Set-2015Whey and Whey Powders: Production and UsesRamos, Óscar L.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins, et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho