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Percorrer por assunto Saccharomyces cerevisiae
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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2005
Ecological survey of Saccharomyces cerevisiae strains from vineyards in the Vinho Verde Region of Portugal
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Alves, Hugo
;
Dequin, Sylvie
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Abr-2003
Effect of enhanced xylose reductase activity on xylose consumption and product distribution in xylose-fermenting recombinant Saccharomyces cerevisiae
Jeppsson, Marie
;
Träff, Karin
;
Johansson, Björn
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2010
Effect of refermentation conditions and microoxygenation on the reduction of volatile acidity by commercial S. cerevisiae strains and their impact on the aromatic profile of wines
Moura, A. Vilela
;
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Faia, A. Mendes
, et al.
Artigo
Acesso aberto
1998
Effect of the carbon source in the regulation of flocculation of Ale Brewer yeast strains
Soares, Eduardo V.
;
Duarte, Abel A.
;
Mota, M.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2010
Effects of acetic acid, ethanol and SO2 on the removal of volatile acidity from acidic wines by two Saccharomyces cerevisiae commercial strains
Moura, A. Vilela
;
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Faia, A. Mendes
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2-Dez-2009
Effects of static magnetic field in Saccharomyces cerevisiae cultures under aerobic and anaerobic conditions
Albuquerque, W. W. C.
;
Lopes, Marlene
;
Motta, Maurício da
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2010
Efficiency of sugar-to-ethanol conversion by different Saccharomyces cerevisiae strains during raspberry must fermentation
Duarte, Whasley F.
;
Dragone, Giuliano
;
Dias, Disney R.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2021
Endocytosis of nutrient transporters in fungi: the ART of connecting signaling and trafficking
Barata-Antunes, Cláudia
;
Alves, R.
;
Talaia, Gabriel
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
1997
Engenharia de leveduras floculantes
Vicente, A. A.
Tese de doutoramento
Acesso aberto
7-Abr-2022
Engineered industrial yeast for resveratrol de novo production from wine waste
Costa, Carlos E.
;
Møller-Hansen, Iben
;
Romani, Aloia Perez
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2020
Engineered Saccharomyces cerevisiae for lignocellulosic valorization: a review and perspectives on bioethanol production
Cunha, Joana Filipa Torres Pinheiro
;
Soares, Pedro Miguel Oliveira
;
Baptista, Sara Isabel Leite
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2022
Engineering Saccharomyces cerevisiae for the one-step production of a functional sweetening mixture towards food applications
Amorim, Cláudia
;
Rodrigues, Joana Lúcia Lima Correia
;
Braga, Adelaide
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
7-Abr-2022
Engineering Saccharomyces cerevisiae for the production of sugaralcohols
Baptista, Sara Isabel Leite
;
Soares, Pedro Miguel Oliveira
;
Domingues, Lucília
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
24-Nov-2023
Engineering Saccharomyces cerevisiae for the production of value-added compounds from lignocellulosic biomass
Martins, Cristiana Fernandes
Dissertação de mestrado
Acesso restrito autor
2021
Engineering Saccharomyces cerevisiae for the production of value-added compounds from lignocellulosic-derived furans
Lima, Henrique Gonçalves de
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
20-Abr-2017
Enzyme engineering for improved xylanase applicability and characterization of a xylan metabolizing Saccharomyces cerevisiae
Veloso, Paulo Rúben Fernandes
Dissertação de mestrado
Acesso restrito UMinho
10-Set-2021
Epilactose biosynthesis using recombinant cellobiose 2-epimerase produced by Saccharomyces cerevisiae
Cardoso, Beatriz Alexandra Batista
;
Silvério, Sara Isabel Cruz
;
Rodrigues, Joana Lúcia Lima Correia
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2001
Estirpes floculantes de Saccharomyces cerevisiae geneticamente modificadas para a utilização de lactose : construção e aplicação biotecnológica
Domingues, Lucília
Tese de doutoramento
Acesso aberto
2005
Estudo da regulação do gene STL1 codificando o sistema de simporte H+/glicerol em Saccharomyces cerevisiae : protocolos
Oliveira, Rui Pedro Soares de
Publicação pedagógica
Acesso aberto
2019
Estudo de fermentações com co-culturas aplicadas a matrizes alimentares
Azevedo, Mário Rui Costa
Dissertação de mestrado
Acesso aberto