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Percorrer por autor Fasolin, Luiz H.
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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
17-Jul-2016
Development of beeswax oleogels and the influence of gelator concentration and oil type on their final properties
Martins, Artur J.
;
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
;
Fasolin, Luiz H.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
25-Set-2017
Effects of process variables on physicochemical properties of bigels
Fasolin, Luiz H.
;
Vicente, A. A.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Nov-2019
Emergent food proteins Towards sustainability, health and innovation
Fasolin, Luiz H.
;
Pereira, Ricardo N.
;
Pinheiro, Ana Cristina
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Out-2018
Enhanced mechanical and thermal strength in mixed enantiomers based supramolecular gel
Tómasson, Daníel Arnar
;
Ghosh, Dipankar
;
Krinik, Zala
, et al.
Artigo
Acesso aberto
27-Jun-2017
Evaluation of process conditions in the bigels production: a multivariate analysis
Fasolin, Luiz H.
;
Vicente, A. A.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Jun-2017
Structural and mechanical properties of organogels: Role of oil and gelator molecular structure
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
;
Fasolin, Luiz H.
;
Picone, Carolina S. F.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
10-Jan-2023
Structural and physicochemical properties of starch from rejected chestnut: hydrothermal and high-pressure processing dependence
Pino Hernández, Enrique
;
Fasolin, Luiz H.
;
Ballesteros, Lina F.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Abr-2018
Thermodynamic, rheological and structural properties of edible oils structured with LMOGs: Influence of gelator and oil phase
Fasolin, Luiz H.
;
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
;
Pastrana, L. M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto