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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Dez-2015Application of MALDI-TOF-MS and FTIR-ATR for Bacillus pumilus group species differentiationBranquinho, Raquel; Sousa, Clara Cecília Santana; Pintado, Manuela E., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
6-Abr-2022Bioactivity and bioaccessibility of bioactive compounds in gastrointestinal digestion of tomato bagasse extractsCoelho, Marta; Oliveira, Carla; Coscueta, Ezequiel R., et al.ArtigoAcesso aberto
2013Effect of whey protein purity and glycerol content upon physical properties of edible films manufactured therefromRamos, Óscar L.; Reinas, Isabel; Silva, Sara I., et al.ArtigoAcesso aberto
Mar-2023Enzymatic approach for the extraction of bioactive fractions from red, green and brown seaweedsTeixeira, Catarina Isabel Guedes; Dias, Joana Sofia Gomes; Cunha, Sara A., et al.ArtigoAcesso aberto
Set-2019Extraction of tomato by-products' bioactive compounds using ohmic technologyCoelho, M.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, António S., et al.ArtigoAcesso aberto
31-Jan-2023Innovation and winemaking by-product valorization: an ohmic heating approachCoelho, Marta C.; Ghalamara, Soudabeh; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al.ArtigoAcesso aberto
8-Mai-2023Modulation of the gut microbiota by tomato flours obtained after conventional and ohmic heating extraction and its prebiotic propertiesCoelho, M.; Costa, Célia; Roupar, Dalila, et al.ArtigoAcesso aberto
2013Nanoencapsulation of bovine lactoferrin for food and biopharmaceutical applicationsBalcão, V. M.; Costa, Carla Isabel; Matos, Carla M., et al.ArtigoAcesso aberto
2009Nanoencapsulation of bovine lactoferrin for oral hygiene applicationsCosta, Carla Isabel; Morsy, T. A.; Matos, Carla M., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Nov-2020Using Ohmic Heating effect on grape skins as a pretreatment for anthocyanins extractionPereira, Ricardo Nuno Correia; Coelho, M.; Genisheva, Zlatina, et al.ArtigoAcesso aberto
Abr-2015Valorização de subprodutos da indústria alimentar: obtenção de ingredientes de valor acrescentadoPintado, Manuela E.; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
20-Jun-2017Valorization of tomato by-products: influence of ohmic heating process on polyphenols extractionCoelho, Marta Isabel; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2017Valorization of tomato wastes: influence of ohmic heating process on polyphenols extraction timeCoelho, Marta Isabel; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Teixeira, J. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto