Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por autor 4361
Subscrever estatísticas do autor Autor
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 28-47 de um total de 158 resultados.
< anterior
próximo >
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2012
Effect of alkali treatment of gigartinaceae on the chemical structure and thermorheological gel properties of kappa/iota-hybrid carrageenans
Azevedo, Gabriela
;
Bernardo, Gabriel
;
Hilliou, L.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso restrito UMinho
2016
Effect of binder on performance of intumescent coatings
Pimenta, Joana T.
;
Gonçalves, Carlos
;
Hilliou, L.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2011
Effect of molecular weight and chemical structure on thermal and rheological properties of gelling kappa/iota hybrid carrageenan solutions
Souza, Hiléia K. S.
;
Hilliou, L.
;
Bastos, Margarida
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2015
Effect of pre-extraction alkali treatment on the chemical structure and gelling properties of extracted hybrid carrageenan from Chondrus crispus and Ahnfeltiopsis devoniensis
Azevedo, G.
;
Torres, M. D.
;
Sousa-Pinto, I.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Set-2011
Effect of thermomechanical history on final properties of carbon nanotube-polymer composites
Jamali, S.
;
Hilliou, L.
;
Covas, J. A.
Artigo em ata de conferência
Acesso restrito UMinho
2016
Effects of fermentation residues on the melt processability and thermomechanical degradation of PHBV produced from cheese whey using mixed microbial cultures
Hilliou, L.
;
Teixeira, Paulo Francisco
;
Machado, Diogo Silva
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2015
Effects of residues on the degradation of PHA produced from mixed microbial cultures and processed in extrusion
Hilliou, L.
;
Teixeira, P. F.
;
Machado, Diogo Silva
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2022
Environmentally friendly conductive screen‐printable inks based on N‐Doped graphene and polyvinylpyrrolidone
Franco, Miguel
;
Motealleh, Azadeh
;
Costa, Carlos M.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2019
Environmentally friendly printable piezoelectric inks and their application in the development of all-printed touch screens
Gonçalves, Sérgio
;
Serrado-Nunes, Jivago
;
Oliveira, Juliana
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Set-2011
EURHEO: the Erasmus Mundus Master in Engineering Rheology
Hilliou, L.
;
Covas, J. A.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
11-Mar-2021
Evaluation of a model photo-caged dehydropeptide as a stimuli-responsive supramolecular hydrogel
Jervis, Peter John
;
Hilliou, L.
;
Pereira, Renato B.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jul-2019
Evolution of dispersion in the melt compounding of a model polymer nanocomposite system: a multi-scale study
Gaspar, Hugo Silva
;
Santos, Ana Raquel Ribeiro
;
Teixeira, Paulo Francisco
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2014
Experimental optimization of a passive planar rhombic micromixer with obstacles for effective mixing in a short channel length
Bernacka-Wojcik, I.
;
Ribeiro, S.
;
Jerzy Wojcik, P.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2023
Experimental validation of a micro-extrusion set-up with in-line rheometry for the production and monitoring of filaments for 3D-printing
Sousa, João
;
Teixeira, Paulo F.
;
Hilliou, L.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2022
Exploring relationships between seaweeds carrageenan contents and extracted hybrid carrageenan properties in wild and cultivated Mastocarpus stellatus, Chondrus crispus and Ahnfeltiopsis devoniensis
Azevedo, G.
;
Torres, M. D.
;
Almeida, P. L.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2015
Exploring the potentialities of using lignocellulosic fibres derived from three food by-products as constituents of biocomposites for food packaging
Berthet, Marie-Alix
;
Angellier-Coussy, Hélène
;
Machado, Diogo
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Set-2013
Extrusion-instabilities from non-linear rheology for industrial polyethylene
Cyriac, Febin
;
Hilliou, L.
;
Covas, J. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso restrito UMinho
2020
Fabrication of pristine‑multiwalled carbon nanotubes/cellulose acetate composites for removal of methylene blue
Silva, Mónica A.
;
Hilliou, L.
;
Amorim, M. T. Pessoa de
Artigo
Acesso restrito UMinho
2023
Feasibility of using bio-oil from biodiesel production for bio-bitumen creation
Pais, Jorge C.
;
Santos, Caio Rubens
;
Cabette, Marina
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2020
Film blowing of PHB-based systems for home compostable food packaging
Teixeira, Paulo Francisco
;
Covas, J. A.
;
Suarez, M. J.
, et al.
Artigo
Acesso aberto