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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2011Comparative genomics of commercial Saccharomyces cerevisiae isolates recovered from vineyard environmentsDuarte, Ricardo Franco; Carreto, Laura; Cambon, Brigitte, et al.Comunicação oral Acesso aberto
4-Nov-2008Comparative genomics of wild type yeast strains unveils important genome diversityCarreto, Laura; Eiriz, Maria F.; Gomes, Ana C., et al.ArtigoAcesso aberto
4-Nov-2008Comparative genomics of yeast strains isolated from diverse ecological niches unveils important genome diversityEiriz, Maria Francisca; Carreto, Laura; Gomes, Ana Catarina, et al.ArtigoAcesso aberto
2007Comparison of Saccharomyces cerevisiae populations from different appellations of origin and grape varieties by microsatellite analysisPereira, Leonor; Machado, Sofia; Ramos, P., et al.Comunicação oral Acesso aberto
Dez-2009Computational approaches for the genetic and phenotypic characterization of a Saccharomyces cerevisiae wine yeast collectionDuarte, Ricardo Franco; Umek, Lan; Zupan, Blaz, et al.ArtigoAcesso aberto
16-Jul-2013Computational Models for Prediction of Yeast Strain Potential for Winemaking from Phenotypic ProfilesMendes, Inês Isabel Moreira Moutinho Vieira; Franco-Duarte, Ricardo; Umek, Lan, et al.ArtigoAcesso aberto
1-Jul-2014Computational models reveal genotype-phenotype associations in Saccharomyces cerevisiaeFranco-Duarte, Ricardo; Mendes, Inês Isabel Moreira Moutinho Vieira; Umek, Lan, et al.ArtigoAcesso aberto
2000Constitutive expression and functionality of the gene JEN1 of Saccharomyces cerevisiae in the presence of glucoseSchuller, Dorit Elisabeth; Casal, Margarida; Leão, CecíliaResumo em ata de conferência Acesso aberto
2007The contribution of Saccharomyces cerevisiae strains to the aromatic profile of wines from the vinhos verdes regionLemos, Claudia; Machado, Sofia; Pereira, Maria José, et al.Comunicação oral Acesso aberto
2004Controlo microbiológico de alimentosSchuller, Dorit ElisabethCapítulo de livroAcesso aberto
16-Jul-2005Deficiency of Pkc1 activity affects glycerol metabolism in Saccharomyces cerevisiaeGomes, K. N.; Freitas, S. M. A. C.; Pais, T. M., et al.ArtigoAcesso aberto
Jul-2010Desacidificação zimológica de ácido acético de mostos e vinhosMoura, Alice Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, Arlete Mendes, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
1997Desenho de um meio diferencial para detecção da levedura de contaminação alimentar Zygosaccharomyces bailiiSchuller, Dorit Elisabeth; Côrte-Real, Manuela; Leão, CecíliaResumo em ata de conferência Acesso aberto
1998Desenvolvimento de um meio de cultura selectivo-diferencial para a levedura de contaminação alimentar Zygosaccharomyces BailiiSchuller, Dorit ElisabethDissertação de mestrado Acesso aberto
2003Development of a microsatellite multiplex PCR strategy for differentiation of Candida albicans strainsSampaio, Paula; Gusmão, Leonor; Alves, Cintia, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2007Differential malic acid degradation by indigenous and commercial Saccharomyces cerevisiae wine strainsPereira, Leonor; Casal, Margarida; Schuller, Dorit ElisabethPoster em conferênciaAcesso aberto
1997Differential medium for the detection of the food and beverage spoilage yeast Zygosaccharomyces bailiiSchuller, Dorit Elisabeth; Côrte-Real, Manuela; Leão, CecíliaResumo em ata de conferência Acesso aberto
2000A differential medium for the enumeration of the spollage yeast zygosaccharomyces bailii in wineSchuller, Dorit Elisabeth; Côrte-Real, Manuela; Leão, CecíliaArtigoAcesso aberto
2003Disseminação de leveduras comerciais em ecossistemas vitivinícolasSchuller, Dorit Elisabeth; Alves, Hugo; Dequin, Sylvie, et al.Comunicação oral Acesso aberto
Ago-2005Dissemination and survival of commercial wine yeast in the vineyard: a large-scale, three years studyValero, Eva; Schuller, Dorit Elisabeth; Cambon, Brigitte, et al.Resumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho