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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Jun-2010A collection of indigenous saccharomyces cerevisiae strains from appellations of origin in Portugal and FranceVieira, E.; Neves, J. Drumonde; Gambon, Brigitte, et al.Comunicação oral Acesso aberto
2015Combined use of Wallerstein and Zygosaccharomyces bailii modified differential media to isolate yeasts for the controlled reduction of volatile acidity of grape musts and winesVilela, A.; Schuller, Dorit Elisabeth; Amaral, C., et al.ArtigoAcesso aberto
2003Commercial yeast strains do not disseminate significantly in winery ecosystems of wine producing regions in France and PortugalSchuller, Dorit Elisabeth; Valero, Eva; Cambon, Brigitte, et al.Comunicação oral Acesso aberto
2003Commercial yeast strains do not significantly disseminate in vineyard ecosystemsSchuller, Dorit Elisabeth; Valero, Eva; Gambon, Brigitte, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2003Commercial yeast strains do not significantly disseminate in vineyard ecosystemsSchuller, Dorit Elisabeth; Valero, Eva; Gambon, Brigitte, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Dez-2005Commercial yeast utilization and genetic structure of vineyard-associated Saccharomyces cerevisiae populations revealed by microsatellite analysisDellinger, B.; Machado, Sofia; Schuller, Dorit Elisabeth, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
2011Comparative genomics of commercial Saccharomyces cerevisiae isolates recovered from vineyard environmentsDuarte, Ricardo Franco; Carreto, Laura; Cambon, Brigitte, et al.Comunicação oral Acesso aberto
4-Nov-2008Comparative genomics of wild type yeast strains unveils important genome diversityCarreto, Laura; Eiriz, Maria F.; Gomes, Ana C., et al.ArtigoAcesso aberto
4-Nov-2008Comparative genomics of yeast strains isolated from diverse ecological niches unveils important genome diversityEiriz, Maria Francisca; Carreto, Laura; Gomes, Ana Catarina, et al.ArtigoAcesso aberto
2007Comparison of Saccharomyces cerevisiae populations from different appellations of origin and grape varieties by microsatellite analysisPereira, Leonor; Machado, Sofia; Ramos, P., et al.Comunicação oral Acesso aberto
Dez-2009Computational approaches for the genetic and phenotypic characterization of a Saccharomyces cerevisiae wine yeast collectionDuarte, Ricardo Franco; Umek, Lan; Zupan, Blaz, et al.ArtigoAcesso aberto
16-Jul-2013Computational Models for Prediction of Yeast Strain Potential for Winemaking from Phenotypic ProfilesMendes, Inês Isabel Moreira Moutinho Vieira; Franco-Duarte, Ricardo; Umek, Lan, et al.ArtigoAcesso aberto
1-Jul-2014Computational models reveal genotype-phenotype associations in Saccharomyces cerevisiaeFranco-Duarte, Ricardo; Mendes, Inês Isabel Moreira Moutinho Vieira; Umek, Lan, et al.ArtigoAcesso aberto
2000Constitutive expression and functionality of the gene JEN1 of Saccharomyces cerevisiae in the presence of glucoseSchuller, Dorit Elisabeth; Casal, Margarida; Leão, CecíliaResumo em ata de conferência Acesso aberto
2007The contribution of Saccharomyces cerevisiae strains to the aromatic profile of wines from the vinhos verdes regionLemos, Claudia; Machado, Sofia; Pereira, Maria José, et al.Comunicação oral Acesso aberto
2004Controlo microbiológico de alimentosSchuller, Dorit ElisabethCapítulo de livroAcesso aberto
16-Jul-2005Deficiency of Pkc1 activity affects glycerol metabolism in Saccharomyces cerevisiaeGomes, K. N.; Freitas, S. M. A. C.; Pais, T. M., et al.ArtigoAcesso aberto
Jul-2010Desacidificação zimológica de ácido acético de mostos e vinhosMoura, Alice Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, Arlete Mendes, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
1997Desenho de um meio diferencial para detecção da levedura de contaminação alimentar Zygosaccharomyces bailiiSchuller, Dorit Elisabeth; Côrte-Real, Manuela; Leão, CecíliaResumo em ata de conferência Acesso aberto
1998Desenvolvimento de um meio de cultura selectivo-diferencial para a levedura de contaminação alimentar Zygosaccharomyces BailiiSchuller, Dorit ElisabethDissertação de mestrado Acesso aberto