Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
13-Jun-2019 | 3 - Nanostructures of whey proteins for encapsulation of food ingredients | Ramos, Óscar Leandro Silva; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Simões, Lívia Souza, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
7-Jul-2019 | Bigels as a vehicle for bioactives compounds: assessment of in vitro digestion behavior | Fasolin, Luiz Henrique; Simões, Lívia Souza; Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
17-Jul-2016 | Characterization of micro and nanostructures from β‐lactoglobulin formed upon heat treatment and under selected environmental conditions | Simões, Lívia Souza; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Ramos, Óscar L., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
30-Jun-2017 | Design of micro- and nanostructures from β-lactoglobulin under selected environmental conditions | Simões, Lívia Souza; Vicente, A. A.; Ramos, Óscar L. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mar-2020 | Design of β-lactoglobulin micro- and nanostructures by controlling gelation through physical variables | Simões, Lívia Souza; Araújo, J.; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2022 | Development and characterization of Pleurotus ostreatus mushroomwheat bread | Losoya-Sifuentes, C.; Simões, Lívia S; Cruz, M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jun-2021 | Evaluation of functional and nutritional potential of a protein concentrate from Pleurotus ostreatus mushroom | González, Abigail; Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Simões, Lívia S, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2022 | Fructooligosaccharides production and the health benefits of prebiotics | Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Simões, Lívia S; Gonçalves, Daniela Alexandra Martins, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
7-Jul-2019 | Incorporation of curcumin-loaded lactoferrin nanohydrogels into a model gelatine: release kinetics and characterization | Araújo, João; Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa; Simões, Lívia Souza, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mai-2017 | Micro- and nano bio-based delivery systems for food applications: In vitro behavior | Simões, Lívia Souza; Madalena, Daniel A.; Pinheiro, Ana Cristina, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2020 | Physicochemical characterisation and release behaviour of curcumin-loaded lactoferrin nanohydrogels into food simulants | Araújo, J.; Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa; Simões, Lívia Souza, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
11-Jul-2019 | Stability of β-Lactoglobulin micro- and nanostructures under various environmental conditions | Simões, Lívia Souza; Vicente, A. A.; Ramos, O. L. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
30-Jun-2017 | Structural characterization of heat-induced β-lactoglobulin nanohydrogels under the effects of selected physical conditions | Ramos, Óscar L.; Simões, Lívia Souza; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Abr-2020 | Suitability of β-lactoglobulin micro- and nanostructures for loading and release of bioactive compounds | Simões, Lívia Souza; Abrunhosa, Luís; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
20-Set-2018 | Suitability of β-lactoglobulin micro- and nanostructures for quercetin-loading | Simões, Lívia Souza; Abrunhosa, Luís; Vicente, A. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mai-2020 | β-lactoglobulin micro- and nanostructures as bioactive compounds vehicle: In vitro studies | Simões, Lívia Souza; Martins, Joana T.; Pinheiro, Ana Cristina, et al. | Artigo | Acesso aberto |
7-Jul-2019 | β-Lg nano delivery systems: sustained release of riboflavin into food simulants under various temperatures | Simões, Lívia Souza; Vicente, A. A.; Ramos, O. L. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |