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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Mai-2008Reduction of volatile acidity of wines by isolated and commercial yeast strainsMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes; Côrte-Real, ManuelaComunicação oral Acesso aberto
2007The contribution of Saccharomyces cerevisiae strains to the aromatic profile of wines from the vinhos verdes regionLemos, Claudia; Machado, Sofia; Pereira, Maria José; Garrido, João; Cerdeira, António; Oliveira, J. M.; Schuller, Dorit ElisabethComunicação oral Acesso aberto
2007Identification of wine related yeast species by capillary electrophoresis single- strand conformation polymorphismDellinger, B.; Graça, Magda Maria Couto da Silva; Casal, Margarida; Schuller, Dorit ElisabethResumo em ata de conferência Acesso aberto
Out-2008Microsatellite analysis reveals populational structures of saccharomyces cerevisiae strains from different appellations of origin and grape varietiesPereira, Leonor; Duarte, Ricardo Franco; Ramos, P.; Alemão, F.; Gomes, P.; Sousa, S.; Santos, Manuel A. S.; Duarte, F. L.; Casal, Margarida; Schuller, Dorit ElisabethPoster em conferênciaAcesso aberto
2007Biochemical changes throughout grape berry development and fruit and wine qualityConde, C.; Silva, Paulo; Fontes, N.; Dias, Alberto Carlos Pires; Tavares, R. M.; Sousa, Maria João; Agasse, A.; Delrot, Serge; Gerós, H.ArtigoAcesso aberto
27-Abr-2009Isolation of yeast strains with ability to reduce volatile acidity of winesMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes; Côrte-Real, ManuelaResumo em ata de conferência Acesso aberto
Out-2008Reduction of volatile acidity of wines by selected yeast strainsMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes; Côrte-Real, ManuelaArtigoAcesso aberto
2007Genetic variability of natural Saccharomyces cerevisiae strainsSchuller, Dorit ElisabethComunicação oral Acesso aberto
2007Isolation of yeast strains with ability to reduce volatile acidity of winesMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes; Côrte-Real, ManuelaPoster em conferênciaAcesso aberto
2007Differential malic acid degradation by indigenous and commercial Saccharomyces cerevisiae wine strainsPereira, Leonor; Casal, Margarida; Schuller, Dorit ElisabethPoster em conferênciaAcesso aberto
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