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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
8-Set-2011The biogeography of fermentative yeast populations from the vineyards of the Azores archipelagoNeves, J. Drumonde; Lima, Maria Teresa; Schuller, Dorit ElisabethComunicação oral Acesso aberto
2011Yeast diversity related with Touriga Nacional Grape varietyDuarte, Filomena; Teixeira, A.; Ramos, P.; Gomes, Ana Catarina; Schuller, Dorit Elisabeth; Alemão, F.; Costa, Ana Catarina Moreira daArtigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2010Effect of refermentation conditions and microoxygenation on the reduction of volatile acidity by commercial S. cerevisiae strains and their impact on the aromatic profile of winesMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes; Côrte-Real, Manuela; Falco, V.ArtigoAcesso aberto
2011The impact of acetate metabolism on yeast fermentative performance and wine quality: reduction of volatile acidity of grape musts and winesMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes; Silva, Rui D.; Chaves, S. R.; Sousa, Maria João; Côrte-Real, ManuelaArtigoAcesso aberto
2011Expression variability of co-regulated genes differentiates Saccharomyces cerevisiae strainsCarreto, Laura; Eiriz, Maria Francisca; Domingues, Inês; Schuller, Dorit Elisabeth; Moura, Gabriela; Santos, Manuel A. S.ArtigoAcesso aberto
2011Characterization of wine fermentations using fiber optic-mediated UV-VIS-SWNIR spectroscopySilva, J. S.; Castro, C. C.; Mendes, Inês; Duarte, Ricardo Franco; Vicente, A. A.; Schuller, Dorit Elisabeth; Martins, Rui C.Poster em conferênciaAcesso aberto
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