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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2009The effect of micro-oxygenation and cell immobilization on the reduction of excessive volatile acidity from winesMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes; Côrte-Real, ManuelaComunicação oral Acesso aberto
2007Isolation of yeast strains with ability to reduce volatile acidity of winesMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes; Côrte-Real, ManuelaPoster em conferênciaAcesso aberto
Dez-2005Isolation and characterization of yeast strains with ability to decrease volatile acidity of winesMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes; Côrte-Real, ManuelaResumo em ata de conferência Acesso aberto
Mai-2008Reduction of volatile acidity of wines by isolated and commercial yeast strainsMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes; Côrte-Real, ManuelaComunicação oral Acesso aberto
27-Abr-2009Isolation of yeast strains with ability to reduce volatile acidity of winesMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes; Côrte-Real, ManuelaResumo em ata de conferência Acesso aberto
Out-2008Reduction of volatile acidity of wines by selected yeast strainsMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes; Côrte-Real, ManuelaArtigoAcesso aberto
2006Characterization and identification of wine yeasts with ability to use acetic acidMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes; Côrte-Real, ManuelaComunicação oral Acesso aberto
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