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https://hdl.handle.net/1822/67429
Registo completo
Campo DC | Valor | Idioma |
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dc.contributor.author | Pacheco, Andreia Sofia Alves Pinto | por |
dc.contributor.author | Santos, Júlia | por |
dc.contributor.author | Chaves, Susana Alexandra Rodrigues | por |
dc.contributor.author | Almeida, Judite | por |
dc.contributor.author | Leão, Cecília | por |
dc.contributor.author | Sousa, Maria João | por |
dc.date.accessioned | 2020-10-09T10:26:19Z | - |
dc.date.available | 2020-10-09T10:26:19Z | - |
dc.date.issued | 2012-08 | - |
dc.identifier.citation | Pacheco, A., Santos, J., Chaves, S., Almeida, J., Leão, C., & Sousa, M. J. (2012). The emerging role of the yeast Torulaspora delbrueckii in bread and wine production: using genetic manipulation to study molecular basis of physiological responses. Structure and function of food engineering. Rijeka: InTech, 339-370 | por |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/1822/67429 | - |
dc.language.iso | eng | por |
dc.publisher | IntechOpen | por |
dc.rights | openAccess | por |
dc.title | The emerging role of the yeast Torulaspora delbrueckii in bread and wine production: using genetic manipulation to study molecular basis of physiological responses | por |
dc.type | bookPart | por |
dc.relation.publisherversion | https://www.intechopen.com/books/structure-and-function-of-food-engineering/the-emerging-role-of-the-yeast-torulaspora-delbrueckii-in-bread-and-wine-production-using-genetic-ma | por |
oaire.citationStartPage | 339 | por |
oaire.citationEndPage | 370 | por |
dc.identifier.doi | 10.5772/46024 | por |
dc.subject.fos | Ciências Agrárias::Biotecnologia Agrária e Alimentar | por |
dc.subject.wos | Science & Technology | por |
sdum.bookTitle | Structure and Function of Food Engineering | por |
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