Pesquisa avançada

.

Filtros atuais:

Usar filtros adicionais para refinar os resultados da pesquisa:

 |          

Lista de resultados: 251-260 de um total de 388 resultados (tempo de pesquisa: 0.0 segundos).
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Fev-2018Xyloglucan from Hymenaea courbaril var. courbaril seeds as encapsulating agent of l-ascorbic acidFarias, Mirla D. P.; Albuquerque, Priscilla B. S.; Soares, Paulo A. G.; Sá, Daniele M. A. T. de; Vicente, A. A.; Carneiro-da-Cunha, Maria G.ArtigoAcesso aberto
Nov-2020Using Ohmic Heating effect on grape skins as a pretreatment for anthocyanins extractionPereira, Ricardo Nuno Correia; Coelho, M.; Genisheva, Zlatina; Fernandes, Jean Michel; Vicente, A. A.; Pintado, Manuela E.; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
26-Ago-2019Strategy towards replacing pork backfat with a linseed oleogel in frankfurter sausages and its evaluation on physicochemical, nutritional, and sensory characteristicsFranco, Daniel; Martins, Artur J.; López-Pedrouso, María; Purriños, Laura; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Vicente, A. A.; Pastrana, Lorenzo M.; Zapata, Carlos; Lorenzo, José M.ArtigoAcesso aberto
Nov-2019Emergent food proteins Towards sustainability, health and innovationFasolin, Luiz H.; Pereira, Ricardo N.; Pinheiro, Ana Cristina; Martins, Joana T.; Andrade, C. C. P.; Ramos, Óscar L.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
Set-2019Production of biomass-degrading enzymes by Trichoderma reesei using liquid hot water-pretreated corncob in different conditions of oxygen transferMichelin, Michele; Mota, André; Silva, Daniel P.; Ruzene, Denise S.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
3-Out-2019Fourier transform infrared (FT-IR) spectroscopy as a possible rapid tool to evaluate abiotic stress effects on pineapple by-productsSantos, Diana I.; Neiva Correia, M. Joana; Mateus, Maria Margarida; Saraiva, Jorge A.; Vicente, A. A.; Moldão, MargaridaArtigoAcesso aberto
2020Influence of moderate electric fields in β-lactoglobulin thermal unfolding and interactionsRodrigues, Rui M.; Avelar, Zita; Vicente, A. A.; Petersen, Steffen B.; Pereira, Ricardo N.ArtigoAcesso aberto
Mar-2020Design of β-lactoglobulin micro- and nanostructures by controlling gelation through physical variablesSimões, Lívia Souza; Araújo, J.; Vicente, A. A.; Ramos, Óscar L.ArtigoAcesso aberto
2020Multi-step thermally induced transitions of ß-lactoglobulin - an in situ spectroscopy approachRodrigues, Rui M.; Claro, Bárbara; Bastos, Margarida; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A.; Petersen, Steffen B.ArtigoAcesso aberto
Nov-2022Application of nanostructured delivery systems in food: From incorporation to detection and characterizationGonçalves, Raquel Filipa Silva; Madalena, Daniel Alexandre Silva; Fernandes, Jean Michel; Marques, Márcia Cristina Teixeira; Vicente, A. A.; Pinheiro, Ana Cristina BragaArtigoAcesso restrito UMinho