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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
1-Mai-2012Aflatoxigenic fungi and aflatoxins in Portuguese almondsRodrigues, P.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
2018Predominant mycotoxins, mycotoxigenic fungi and climate change related to winePaterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, Nelson; Guilloux-Bénatier, Michèle; Rousseaux, SandrineArtigoAcesso aberto
2017Evaluation of Saccharomyces cerevisiae as an anti-fumonisin B-1 additive in a horse digestion modelTaran, F. M. P.; Silva, V. P.; Abrunhosa, Luís; Rosa, C. A. R.; Venâncio, Armando; Almeida, F. Q.ArtigoAcesso restrito UMinho
2016A review of mycotoxins in food and feed products in Portugal and estimation of probable daily intakesAbrunhosa, Luís; Morales-Valle, H.; Soares, Célia Maria Gonçalves; Calado, Thalita; Vila-Chã, Ana; Pereira, Martinha; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
Fev-2012Mycobiota and mycotoxins of almonds and chestnuts with special reference to aflatoxinsRodrigues, Paula Cristina Azevedo; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso restrito UMinho
Ago-2015Zearalenone and its derivatives α-Zearalenol and β-Zearalenol decontamination by Saccharomyces cerevisiae strains isolated from bovine forageKeller, Luiz; Abrunhosa, Luís; Keller, Kelly; Rosa, Carlos Alberto; Cavaglieri, Lilia; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2010Biodegradation of ochratoxin A for food and feed decontaminationAbrunhosa, Luís; Paterson, R. R. M.; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2005Fate of aflatoxin M1 in cheese whey processingMendonça, Carla; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2002Biodegradation of Ochratoxin A by fungi isolated from grapesAbrunhosa, Luís; Serra, Rita; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2002The effect of culture preservation techniques on patulin and citrinin production by Penicillium expansum LinkSantos, Isabel M.; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto