Pesquisa avançada

.

Filtros atuais:

Usar filtros adicionais para refinar os resultados da pesquisa:

 |          

Lista de resultados: 1-10 de um total de 373 resultados (tempo de pesquisa: 0.0 segundos).
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2017Fortified beeswax oleogels: Effect of β-carotene on the gel structure and oxidative stabilityMartins, Artur J.; Cerqueira, Miguel A.; Cunha, Rosiane L.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso restrito UMinho
25-Out-2018Influence of hydrocolloids (galactomannan and xanthan gum) on the physicochemical and sensory characteristics of gluten-free cakes based on fava beans (Phaseolus lunatus)Andrade, F. J. E. T.; Albuquerque, Priscilla B. S.; Moraes, G. M. D.; Farias, M. D. P.; Teixeira-Sá, D. M. A.; Vicente, A. A.; Carneiro-da-Cunha, M. G.ArtigoAcesso restrito UMinho
Jun-2019Liposomes loaded with phenolic extracts of Spirulina LEB-18: Physicochemical characterization and behavior under simulated gastrointestinal conditionsMachado, A.; Pinheiro, Ana Cristina; Vicente, A. A.; Souza-Soares, Leonor A.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente RibeiroArtigoAcesso aberto
2018Physiological protection of probiotic microcapsules by coatingsRamos, Philippe E.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
2019Pistachio nut allergy: An updated overviewCosta, Joana; Silva, Isa; Vicente, A. A.; Oliveira, M. Beatriz P. P.; Mafra, IsabelArtigoAcesso aberto
Jun-2017Structural and mechanical properties of organogels: Role of oil and gelator molecular structureCerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Fasolin, Luiz H.; Picone, Carolina S. F.; Pastrana, Lorenzo M.; Cunha, Rosiane L.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
12-Jan-2018Edible oleogels: an opportunity for fat replacement in foodsMartins, Artur J.; Vicente, A. A.; Cunha, Rosiane L.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente RibeiroArtigoAcesso restrito UMinho
2019Effect of extraction temperature on rheological behavior and antioxidant capacity of flaxseed gumVieira, J. M.; Mantovani, R. A.; Raposo, M. F. J.; Coimbra, M. A.; Vicente, A. A.; Cunha, R. L.ArtigoAcesso aberto
Mai-2018Influence of Cassia grandis galactomannan on the properties of sponge cakes: a substitute for fatAndrade, Francisca Joyce E. T.; Albuquerque, Priscilla B. S.; Seixas, José Roberto P. C. de; Feitoza, George S.; Barros Junior, Wilson; Vicente, A. A.; Carneiro-da-Cunha, Maria das GraçasArtigoAcesso restrito UMinho
Abr-2003The influence of field strength, sugar and solid content on electric conductivity of strawberry productsCastro, Inês; Teixeira, J. A.; Salengke, S.; Sastry, S. K.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto