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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2005Evolution of ochratoxin A content from must to wine in Port wine microvinificationRatola, N.; Abade, E.; Simões, T.; Venâncio, Armando; Alves, ArmindaArtigoAcesso aberto
Ago-2006Influence of the region of origin on the mycobiota of grapes with emphasis on aspergillus and penicillium speciesSerra, Rita; Lourenço, Anália; Alípio, Pedro; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
Out-2010Microextraction and gas chromatography/mass spectrometry for improved analysis of geosmin and other fungal "off" volatiles in grape juiceMorales-Valle, H.; Silva, L. C.; Paterson, R. R. M.; Oliveira, J. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
2001Separation of endo-polygalacturonase using aqueous two-phase partitioningYou-Ting Wu; Pereira, Martinha; Venâncio, Armando; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
2004Solutions to penicillium taxonomy crucial to mycotoxin research and healthPaterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
Set-2006Degradation of ochratoxin A by proteases and by a crude enzyme of aspergillus nigerAbrunhosa, Luís; Santos, Lúcia; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
Nov-2011Predominant mycobiota and aflatoxin content in Brazil nutsFreitas-Silva, Otniel; Teixeira, Alessandra; Cunha, Flávio Quitério da; Godoy, Ronoel Luiz de Oliveira; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso restrito UMinho