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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2004Determination of ochratoxin a in wine grapes: comparison of extraction procedures and method validationSerra, Rita; Mendonça, Carla; Abrunhosa, Luís; Pietri, Amedeo; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
Fev-2018Gamma irradiation effects on ochratoxin A: degradation, cytotoxicity and application in foodCalado, Thalita; Fernández-Cruz, María Luisa; Verde, Sandra Cabo; Venâncio, Armando; Abrunhosa, LuísArtigoAcesso aberto
2006Application of classification-tree models to characterize the mycobiota of grapes on the basis of originSerra, Rita; Lourenço, Anália; Belo, Orlando; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
Mar-2007Changes in Ochratoxin A concentration during winemakingFernandes, Anabela; Ratola, Nuno; Cerdeira, António; Alves, Arminda; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2002Biodegradation of Ochratoxin A by fungi isolated from grapesAbrunhosa, Luís; Serra, Rita; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
27-Fev-2011Effects of the origins of Botrytis cinerea on earthy aromas from grape broth media further inoculated with Penicillium expansumMorales-Valle, H.; Silva, Luís Carlos; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso restrito UMinho
2006Fungi and ochratoxin A detected in healthy grapes for wine productionSerra, Rita; Mendonça, Carla; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2003Black Aspergillus species as ochratoxin A producers in Portuguese wine grapesSerra, Rita; Abrunhosa, Luís; Kozakiewicz, Z.; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
Set-2006Ochratoxin A occurrence and formation in Portuguese wine grapes at various stages of maturationSerra, Rita; Mendonça, Carla; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
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