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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2018Increasing the sustainability of the coffee agro-industry: spent coffee grounds as a source of new beveragesMachado, E.; Mussatto, Solange I.; Teixeira, J. A.; Torre, M.; Oliveira, J. M.ArtigoAcesso aberto
2019Fructo-oligosaccharides (FOS) production by fungal submerged culture using aguamiel as a low-cost by-productMuñiz-Márquez, Diana B.; Teixeira, J. A.; Mussatto, Solange I.; Contreras-Esquivel, Juan C.; Rodríguez-Herrera, Raúl; Aguilar, Cristóbal N.ArtigoAcesso aberto
26-Mai-2010Kinetic study of nordihydroguaiaretic acid recovery from Larrea tridentata by microwave-assisted extractionMartins, S.; Aguilar, Cristobal N.; Garza-Rodriguez, I.; Mussatto, Solange I.; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
10-Fev-2017Extraction of polysaccharides by autohydrolysis of spent coffee grounds and evaluation of their antioxidant activityBallesteros, Lina F.; Teixeira, J. A.; Mussatto, Solange I.ArtigoAcesso aberto
2012Obtenção e caracterização de bebida destilada a partir da fermentação do soro de queijoDragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Vilanova, Mar; Oliveira, J. M.; Teixeira, J. A.; Silva, João B. Almeida eArtigoAcesso aberto
2011Production, composition, and application of coffee and its industrial residuesMussatto, Solange I.; Machado, Ercília M. S.; Martins, Silvia; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
Abr-2013Produção de etanol a partir de subproduto cervejeiroMeneses, Nuno G. T.; Teixeira, J. A.; Mussatto, Solange I.ArtigoAcesso aberto
2012Interference of some ATPS phase-forming components in protein determination by the Bradford methodSilvério, Sara C.; Moreira, Sérgio; Milagres, Adriane M. F.; Macedo, Eugénia A.; Teixeira, J. A.; Mussatto, Solange I.ArtigoAcesso aberto
2014Consecutive alcoholic fermentations of white grape musts with yeasts immobilized on grape skins : effect of biocatalyst storage and SO2 concentration on wine characteristicsGenisheva, Zlatina Asenova; Vilanova, Mar; Mussatto, Solange I.; Teixeira, J. A.; Oliveira, J. M.ArtigoAcesso aberto
15-Nov-2011Extraction of antioxidant phenolic compounds from spent coffee groundsMussatto, Solange I.; Ballesteros, Lina F.; Martins, Silvia; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto