Pesquisa avançada

.

Filtros atuais:

Usar filtros adicionais para refinar os resultados da pesquisa:

 |          

Lista de resultados: 1-7 de um total de 7 resultados (tempo de pesquisa: 0.0 segundos).
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2014Typical Mexican agroindustrial residues as supports for solid-state fermentationFlores-Maltos, Dulce A.; Mussatto, Solange I.; Contreras Esquivel, Juan C.; Buenrostro, Juan J.; Rodríguez, Raúl; Teixeira, J. A.; Aguilar, Cristóbal N.ArtigoAcesso aberto
1-Jan-2013Fungal fucoidanase production by solid-state fermentation in a rotating drum bioreactor using algal biomass as substrateRodríguez-Jasso, Rosa María; Mussatto, Solange I.; Sepúlveda, L.; Agrasar, A. T.; Pastrana, L.; Aguilar, Cristóbal N.; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
2013Solid-state fermentation as a strategy to improve the bioactive compounds recovery from Larrea tridentata leavesMartins, Sílvia; Teixeira, J. A.; Mussatto, Solange I.ArtigoAcesso aberto
2012Growth of fungal strains on coffee industry residues with removal of polyphenolic compoundsMachado, Ercília M. S.; Rodríguez-Jasso, Rosa María; Teixeira, J. A.; Mussatto, Solange I.ArtigoAcesso aberto
2011Bioactive phenolic compounds : production and extraction by solid-state fermentation. A reviewMartins, Silvia; Mussatto, Solange I.; Martínez-Avila, G.; Montañez-Saenz, J.; Aguilar Gonzalez, Cristobal Noé; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
2013Maximization of fructooligosaccharides and β-fructofuranosidase production by Aspergillus japonicus under solid-state fermentation conditionsMussatto, Solange I.; Ballesteros, Lina F.; Martins, Silvia; Maltos, Dulce A .F.; Aguilar, Cristóbal N.; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
2010Increase in the fructooligosaccharides yield and productivity by solid-state fermentation with Aspergillus japonicus using agro-industrial residues as support and nutrient sourceMussatto, Solange I.; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
  • Anterior
  • 1
  • Próxima