Pesquisa avançada

.

Filtros atuais:

Usar filtros adicionais para refinar os resultados da pesquisa:

 |          

Lista de resultados: 1-7 de um total de 7 resultados (tempo de pesquisa: 0.0 segundos).
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Set-2022Effect of prebiotic fermentation products from primary human gut microbiota on an in vitro intestinal modelParente, Inês; Xavier, Miguel; Roupar, Dalila; Amado, Isabel R.; Berni, Paulo; Botelho, C. M.; Teixeira, J. A.; Pastrana, Lorenzo; Nobre, Clarisse; Gonçalves, CatarinaArtigoAcesso restrito UMinho
25-Mar-2022Evaluation of microbial-fructo-oligosaccharides metabolism by human gut microbiota fermentation as compared to commercial inulin-derived oligosaccharidesRoupar, Dalila; Coelho, Marta C.; Gonçalves, Daniela Alexandra; Silva, Soraia P.; Coelho, Elisabete; Silva, Sara; Coimbra, Manuel A.; Pintado, Manuela; Teixeira, J. A.; Nobre, ClarisseArtigoAcesso aberto
Jun-2021Bioengineering approaches to simulate human colon microbiome ecosystemRoupar, Dalila; Berni, Paulo; Martins, Joana T.; Caetano, Ana C.; Teixeira, J. A.; Nobre, ClarisseArtigoAcesso aberto
9-Abr-2022Prebiotic potential of fructo-oligosaccharides produced by aspergillus ibericus in a bacterial community representative of the gut microbiotaRoupar, Dalila; Gonzalez, Abigail; Martins, Joana T.; Botelho, Cláudia M.; Teixeira, J. A.; Nobre, ClarisseResumo em ata de conferência Acesso aberto
16-Nov-2021Human gut microbiota fermentation of microbial-fructooligosaccharidesRoupar, Dalila; Coelho, M.; Gonçalves, Daniela Alexandra Martins; Silva, Soraia P.; Coelho, Elisabete; Silva, Sara; Coimbra, Manuel A.; Pintado, Manuela; Teixeira, J. A.; Gonçalves, Clarisse Salomé NobrePoster em conferênciaAcesso aberto
Mai-2023How prebiotics have been produced from agro-industrial waste: an overview of the enzymatic technologies applied and the models used to validate their health claimsGonçalves, Daniela Alexandra; González, Abigail; Roupar, Dalila; Teixeira, J. A.; Nobre, ClarisseArtigoAcesso aberto
5-Dez-2019Fermentability of fructo-oligosaccharides produced by Aspergillus ibericus by human gut microfloraRoupar, Dalila; Coelho, Marta C.; Silva, Sara; Pintado, Manuela; Teixeira, J. A.; Gonçalves, Clarisse Salomé NobreResumo em ata de conferência Acesso aberto
  • Anterior
  • 1
  • Próxima