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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
1-Jan-2013Development and characterization of bioactive β-lactoglobulin nano-hydrogels for food applicationsRamos, Óscar L.; Pereira, Ricardo; Martins, Artur J.; Malcata, F. X.; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2007Monitoring goat milk quality during pasteurisation and ohmic treatment using UV-VIS-SWNIR spectroscopyMartins, Rui C.; Borges, Sónia C.; Lopes, Vítor V.; Pereira, Ricardo; Vicente, A. A.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Out-2013Development of polyhydroxyalkanoate/ beer spent grain fibers composites for film blowing applicationsCunha, Mara; Berthet, Marie-Alix; Pereira, Ricardo; Hilliou, L.; Covas, J. A.; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
22-Mai-2006Ohmic heating in a food application: quality evaluation of cloudberry jamLindbom, Ingela; Kerry, J.; Nunes, Helena Trindade; Pereira, Ricardo; Gallagher, Maria Jose Sousa; Staruch, Ladislav; Teixeira, J. A.; Wendin, Karin; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2006Effects of ohmic heating technology in chemical properties of foodsPereira, Ricardo; Pereira, Marta Duarte; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
15-Out-2014Association of riboflavin in whey protein hydrogels produced through application of moderate electric field and cold induced gelationPereira, Ricardo; Altinok, Emir; Rodrigues, Rui M.; Ramos, Óscar L.; Malcata, F. X.; Ferrari, Giovanna; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2006Death kinetics of Escherichia coli in goat milk and Bacillus licheniformis in cloudberry jam treated by ohmic heatingPereira, Ricardo; Martins, Joana; Mateus, C.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Set-2012Influence of moderate electric fields on the formation and properties of whey protein network structuresPereira, Ricardo; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
25-Mai-2014Production of whey proteins nanosystems by electro-heating for nutraceuticals encapsulationPereira, Ricardo; Ramos, Óscar L.; Branco, Cristiana; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.; Malcata, F. X.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Nov-2013Improving the properties of heat-induced whey protein hydrogels produced under the effects of moderate electric fieldsPereira, Ricardo; Ramos, Óscar L.; Rodrigues, Rui; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto