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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Mar-2018Antioxidant compounds recovery from Juçara residue by thermal assisted extractionRibeiro, L.; Pereira, Ricardo N.; Tonon, Renata V.; Cabral, Lourdes Maria C.; Santiago, Manuela Cristina P. A.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.; Matta, Virgínia M.; Freitas, Suely P.ArtigoAcesso aberto
2010Environmental impact of novel thermal and non-thermal technologies in food processingPereira, Ricardo; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
4-Jul-2011Exploring the denaturation of whey proteins upon application of moderate electric fields : a kinetic and thermodynamic studyPereira, Ricardo; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
2007Death kinetics of Escherichia coli in goat milk and Bacillus licheniformis in cloudberry jam treated by ohmic heatingPereira, Ricardo; Martins, Joana; Mateus, C.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
Abr-2020Effects of moderate electric fields on cold-set gelation of whey proteins - From molecular interactions to functional propertiesRodrigues, Rui Miguel Martins; Fasolin, Luiz Henrique; Avelar, Zita; Petersen, Steffen B.; Vicente, A. A.; Pereira, Ricardo Nuno CorreiaArtigoAcesso aberto
Jun-2020Electrosprayed whey protein-based nanocapsules for beta-carotene encapsulationRodrigues, Rui Miguel Martins; Ramos, Philippe E.; Cerqueira, M. F.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.; Pastrana, Lorenzo M.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente RibeiroArtigoAcesso aberto
13-Jun-20193 - Nanostructures of whey proteins for encapsulation of food ingredientsRamos, Óscar Leandro Silva; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Simões, Lívia Souza; Madalena, Daniel Alexandre Silva; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2007Comparison of chemical properties of food products processed by conventional and ohmic heatingPereira, Ricardo; Pereira, M.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
Out-2018Electrotechnologies applied to microalgal biotechnology Applications, techniques and future trendsGeada, Pedro; Rodrigues, Rui M.; Luís Loureiro; Pereira, Ricardo N.; Fernandes, Bruno D.; Teixeira, J. A.; Vasconcelos, Vítor; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
Ago-2018Ohmic Heating for the dairy industry: a potential technology to develop probiotic dairy foods in association with modifications of whey protein structurePereira, Ricardo N.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.; Cappato, Leandro P.; Ferreira, Marcus Vinicius S.; Rocha, Ramon S.; Cruz, Adriano Gomes daArtigoAcesso aberto