Pesquisa avançada

.

Filtros atuais:

Usar filtros adicionais para refinar os resultados da pesquisa:

 |          

Lista de resultados: 1-6 de um total de 6 resultados (tempo de pesquisa: 0.0 segundos).
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2016Effects of fermentation residues on the melt processability and thermomechanical degradation of PHBV produced from cheese whey using mixed microbial culturesHilliou, L.; Teixeira, Paulo Francisco; Machado, Diogo Silva; Covas, J. A.; Oliveira, Catarina S. S.; Duque, Anouk F.; Reis, Maria A. M.ArtigoAcesso restrito UMinho
2017Dual-slit rheo-optical die for the characterization of process sensitive meltsTeixeira, Paulo Francisco; Ferrás, Luís Jorge Lima; Covas, J. A.; Hilliou, L.Resumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
2015Rheo-optical characterization of liquid crystalline acetoxypropylcellulose melt undergoing large shear flow and relaxation after flow cessationTeixeira, P. F.; Fernandes, Susete N.; Canejo, João; Godinho, Maria Helena; Covas, J. A.; Leal, Catarina Rosa; Hilliou, L.ArtigoAcesso aberto
2015In-line rheo-optical characterization during small-scale polymer processing and compoundingTeixeira, Paulo Francisco; Covas, J. A.; Hilliou, L.Resumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
Jul-2020In-process assessment of clay dispersion in PLA during melt compounding: Effects of screw speed and filler contentTeixeira, P. F.; Covas, J. A.; Hilliou, L.ArtigoAcesso restrito UMinho
2015A small-scale experimental extrusion set-up for exploring relationships between process-induced structures and characteristics of multiphase polymer systemsTeixeira, Paulo Francisco; Maia, João Manuel Luís Lopes; Covas, J. A.; Hilliou, L.ArtigoAcesso restrito UMinho
  • Anterior
  • 1
  • Próxima