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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
12-Jan-2018Edible oleogels: an opportunity for fat replacement in foodsMartins, Artur J.; Vicente, A. A.; Cunha, Rosiane L.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente RibeiroArtigoAcesso restrito UMinho
2018Physiological protection of probiotic microcapsules by coatingsRamos, Philippe E.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
2018IntroductionBallesteros, Lina F.; Michelin, Michele; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente RibeiroEditorial em ata de conferênciaAcesso restrito UMinho
Jun-2019Liposomes loaded with phenolic extracts of Spirulina LEB-18: Physicochemical characterization and behavior under simulated gastrointestinal conditionsMachado, A.; Pinheiro, Ana Cristina; Vicente, A. A.; Souza-Soares, Leonor A.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente RibeiroArtigoAcesso aberto
Nov-2018In vitro digestion of lactoferrin-glycomacropeptide nanohydrogels incorporating bioactive compounds: Effect of a chitosan coatingBourbon, Ana I.; Pinheiro, Ana Cristina; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
Jun-2017Structural and mechanical properties of organogels: Role of oil and gelator molecular structureCerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Fasolin, Luiz H.; Picone, Carolina S. F.; Pastrana, Lorenzo M.; Cunha, Rosiane L.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
2017Fortified beeswax oleogels: Effect of β-carotene on the gel structure and oxidative stabilityMartins, Artur J.; Cerqueira, Miguel A.; Cunha, Rosiane L.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso restrito UMinho
2018Conclusion and future trendsBallesteros, Lina F.; Michelin, Michele; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente RibeiroEditorial em ata de conferênciaAcesso restrito UMinho
Jun-2016Beeswax organogels: Influence of gelator concentration and oil type in the gelation processMartins, Artur J.; Cerqueira, M. A.; Fasolin, L.; Cunha, Rosiane L.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
2016Lactoferrin-based nanoparticles as a vehicle for iron in food applications: development and release profileMartins, Joana; Santos, Susana Fernandes dos; Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa; Pinheiro, Ana C.; González-Fernández, África; Pastrana, Lorenzo M.; Cerqueira, Miguel A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto