Pesquisa avançada

.

Filtros atuais:

Usar filtros adicionais para refinar os resultados da pesquisa:

 |          

Lista de resultados: 1-10 de um total de 43 resultados (tempo de pesquisa: 0.0 segundos).
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2008Feasability of yeast and bacteria identification using UV-VIS-SWNIR difusive reflectance spectroscopySilva, João S.; Martins, R.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Abr-2003The influence of field strength, sugar and solid content on electric conductivity of strawberry productsCastro, Inês; Teixeira, J. A.; Salengke, S.; Sastry, S. K.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
2007Comparison of chemical properties of food products processed by conventional and ohmic heatingPereira, Ricardo; Pereira, M.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
2008A review of flavour formation in continuous beer fermentationsBrányik, Tomáš; Vicente, A. A.; Dostálek, Pavel; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
Ago-2003Hydrodynamics of a three-phase airlift reactor with an enlarged separator : application to high cell density systemsKlein, Jaroslav; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
2002Comparative study of Selva and Camarosa strawberries for the commercial marketCastro, Inês; Gonçalves, O.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
2004Residence times and mixing of a novel continuous oscillatory flow screening reactorReis, N.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.; Mackley, M. R.ArtigoAcesso aberto
2005Relationships between hydrodynamics and rheology of flocculating yeast suspensions in a high-cell-density airlift bioreactorKlein, Jaroslav; Maia, J. M.; Vicente, A. A.; Domingues, Lucília; Teixeira, J. A.; Juraščík, MartinArtigoAcesso aberto
Fev-2009Extraction, purification and characterization of galactomannans from non-traditional sourcesCerqueira, M. A.; Pinheiro, A. C.; Souza, B. W. S.; Lima, A. M. P.; Ribeiro, Clara; Miranda, Cândida; Teixeira, J. A.; Moreira, R. A.; Coimbra, Manuel A.; Gonçalves, M. P.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
Dez-2008Chitosan coating surface properties as affected by plasticizer, surfactant and polymer concentrations in relation to the surface properties of tomato and carrotCasariego, A.; Souza, B. W. S.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.; Cruz, L.; Díaz, R.ArtigoAcesso aberto