Pesquisa avançada

.

Filtros atuais:

Usar filtros adicionais para refinar os resultados da pesquisa:

 |          

Lista de resultados: 1-7 de um total de 7 resultados (tempo de pesquisa: 0.0 segundos).
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Jun-2019Liposomes loaded with phenolic extracts of Spirulina LEB-18: Physicochemical characterization and behavior under simulated gastrointestinal conditionsMachado, A.; Pinheiro, Ana Cristina; Vicente, A. A.; Souza-Soares, Leonor A.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente RibeiroArtigoAcesso aberto
26-Mar-2019Amphiphilic modified galactomannan as a novel potential carrier for hydrophobic compoundsCerqueira, Miguel A.; Pinheiro, Ana Cristina; Pastrana, Lorenzo M.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
Abr-2019Application of edible nanolaminate coatings with antimicrobial extract of Flourensia cernua to extend the shelf-life of tomato (Solanum lycopersicum L.) fruitSalas-Méndez, Esperanza de Jesús; Vicente, A. A.; Pinheiro, Ana Cristina; Ballesteros, Lina F.; Silva, Pedro; Rodríguez-García, Raúl; Hernández-Castillo, Francisco D.; Díaz-Jiménez, María de Lourdes V.; López, M.; Villarreal-Quintanilla, José Ángel; Peña-Ramos, Fidel M.; Carrillo-Lomelí, Dennise A.; Rodríguez, Diana Jasso deArtigoAcesso aberto
Fev-2019Evaluating the effect of chitosan layer on bioaccessibility and cellular uptake of curcumin nanoemulsionsSilva, Hélder D.; Beldikova, E.; Poejo, Joana; Abrunhosa, Luís; Serra, Ana Teresa; Duarte, Catarina M. M.; Brányik, Tomá; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Pinheiro, Ana Cristina; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
Nov-2019Emergent food proteins Towards sustainability, health and innovationFasolin, Luiz H.; Pereira, Ricardo N.; Pinheiro, Ana Cristina; Martins, Joana T.; Andrade, C. C. P.; Ramos, Óscar L.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
Nov-2019In vitro gastrointestinal evaluation of a juçara-based smoothie: effect of processing on phenolic compounds bioaccessibilityRibeiro, L.; Pinheiro, Ana Cristina; Brígida, Ana Iraidy S.; Genisheva, Zlatina; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.; de Matta, Virgínia Martins; Freitas, Suely PereiraArtigoAcesso aberto
20196 - Nanoparticles of lactoferrin for encapsulation of food ingredientsBourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa; Martins, Joana T.; Pinheiro, A. C.; Madalena, Daniel Alexandre Silva; Marques, Arlete Maria Lima; Nunes, Rafaela Augusta Freitas; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
  • Anterior
  • 1
  • Próxima