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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Jul-2016Design of bio-based supramolecular structures through self-assembly of α-lactalbumin and lysozymeMonteiro, Adenilson A.; Monteiro, Marcia R.; Pereira, Ricardo N.; Diniz, Renata; Costa, Angélica R.; Malcata, F. Xavier; Teixeira, J. A.; Teixeira, Álvaro V.; Oliveira, Eduardo B.; Coimbra, Jane S.; Vicente, A. A.; Ramos, Óscar L.ArtigoAcesso aberto
2015Influence of moderate electric fields on gelation of whey protein isolateRodrigues, Rui M.; Martins, Artur J.; Ramos, Óscar L.; Malcata, F. X.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.; Pereira, RicardoArtigoAcesso aberto
8-Out-2018Electric field processing: novel perspectives on allergenicity of milk proteinsPereira, Ricardo N.; Rodrigues, Rui M.; Ramos, Óscar L.; Pinheiro, Ana Cristina; Martins, Joana T.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
2013Effect of whey protein purity and glycerol content upon physical properties of edible films manufactured therefromRamos, Óscar L.; Reinas, Isabel; Silva, Sara I.; Fernandes, João C.; Cerqueira, M. A.; Pereira, Ricardo; Vicente, A. A.; Poças, M. Fátima; Pintado, Manuela E.; Malcata, F. X.ArtigoAcesso aberto
22-Out-2014Physical effects upon whey protein aggregation for nano-coating productionRamos, Óscar L.; Pereira, Ricardo; Rodrigues, Rui M.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.; Malcata, F. X.ArtigoAcesso aberto
Nov-2019Emergent food proteins Towards sustainability, health and innovationFasolin, Luiz H.; Pereira, Ricardo N.; Pinheiro, Ana Cristina; Martins, Joana T.; Andrade, C. C. P.; Ramos, Óscar L.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
Abr-2016Production of whey protein-based aggregates under ohmic heatingPereira, Ricardo; Rodrigues, Rui M.; Ramos, Óscar L.; Malcata, F. X.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
Set-2017Development of iron-rich whey protein hydrogels following application of ohmic heating Effects of moderate electric fieldsPereira, Ricardo N.; Rodrigues, Rui M.; Altinok, E.; Ramos, Óscar L.; Malcata, F. Xavier; Maresca, Paola; Ferrari, Giovanna; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
2017Design of whey protein nanostructures for incorporation and release of nutraceutical compounds in foodRamos, Óscar L.; Pereira, Ricardo N.; Martins, Artur J.; Rodrigues, Rui M.; Fuciños, C.; Teixeira, J. A.; Pastrana, Lorenzo; Malcata, F. Xavier; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
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