Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2007 | Biochemical changes throughout grape berry development and fruit and wine quality | Conde, C.; Silva, Paulo; Fontes, N., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2015 | Reasons and benefits associated with ISO 9001 - Certification for sugar and ethanol companies | Ferreira, Caio Stockler; Salgado, Eduardo Gomes; Silva, Carlos Eduardo Sanches da, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2014 | Reasons, benefits and difficulties associated with ISO 9001 certification for sugar and ethanol companies | Salgado, Eduardo Gomes; Ferreira, Caio Stockler; Mello, Carlos Henrique Pereira, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2015 | Refermentação de cerveja em garrafa | Silva, Cátia Margarida Pontes da | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
2015 | Sugar and spices in portuguese renaissance medicine | Rodrigues, Lisbeth de Oliveira; Sá, Isabel dos Guimarães | Artigo | Acesso restrito UMinho |