Percorrer por assunto Loureiro

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2018Analysis of antioxidant and antigenotoxic activities of grape berry extractsMoreira, Maria Nipo de SáDissertação de mestrado Acesso aberto
Dez-2008Changes in aromatic characteristics of loureiro and alvarinho wines during maturationOliveira, J. M.; Oliveira, P.; Baumes, Raymond L., et al.ArtigoAcesso aberto
2004Characterization and differentiation of five “vinhos verdes” grape varieties on the basis of monoterpenic compoundsOliveira, J. M.; Araújo, Isabel M.; Pereira, Óscar M., et al.ArtigoAcesso aberto
2007Comparison of Saccharomyces cerevisiae populations from different appellations of origin and grape varieties by microsatellite analysisPereira, Leonor; Machado, Sofia; Ramos, P., et al.Comunicação oral Acesso aberto
2000Free and bound aromatic components of Loureiro and Alvarinho grape varieties from the vinhos verdes regionOliveira, J. M.; Maia, M. Odete; Baumes, Raymond L., et al.ArtigoAcesso aberto
Ago-2008Populational analysis of Saccharomyces cerevisiae strains from different appellations of origin and grape varieties by microsatellite analysisPereira, Leonor; Machado, Sofia; Ramos, P., et al.Comunicação oral Acesso aberto
Jul-2004Soil and climatic influence on the free and glycosidically bound volatiles of grapes from two white varieties from vinhos verdes regionAraújo, Isabel M.; Oliveira, J. M.; Maia, M. Odete, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
5-Jul-1999Teneur en norisoprénoïdes en c13 des cépages Portugais loureiro et alvarinhoOliveira, J. M.; Maia, M. Odete; Baumes, Raymond L., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Ago-2008Volatile and glycosidically bound composition of Loureiro and Alvarinho winesOliveira, J. M.; Oliveira, Pedro; Baumes, Raymond L., et al.ArtigoAcesso aberto