Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
4-Fev-2022 | Abordagens bioquímicas e moleculares para compreender o efeito do cálcio na qualidade do bago da uva ( L.) e na sua comunidade microbiana | Costa, Luís Carlos Moreira | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
2018 | Assessing the role of climate variability on grape berry quality parameters in Portugal | Costa, Cátia Andreia Leal da | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
20-Jul-2020 | Biotic stress in grapevine – elucidation of the role of the newly identified SWEET transporters on plant-pathogen interaction | Breia, Richard Maykel Gonçalves | Tese de doutoramento | Acesso aberto |
Set-2011 | Grape berry vacuole: a complex and heterogeneous membrane system specialized in the accumulation of solutes | Fontes, N.; Gerós, H.; Delrot, Serge | Artigo | Acesso aberto |
2016 | Kaolin foliar application has a stimulatory effect on phenylpropanoid and flavonoid pathways in grape berries | Conde, Artur; Pimentel, Diana; Neves, Andreia, et al. | Artigo | Acesso aberto |
21-Dez-2022 | A microbiota do bago de uva - abordagens moleculares para compreender a contribuição da cultivar na sua diversidade | Moreira, Carolina Silva | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
2018 | Postharvest dehydration induces variable changes in the primary metabolism of grape berries | Conde, Artur; Soares, Flávio; Breia, Richard, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2020 | VvERD6l13 is a grapevine sucrose transporter highly up-regulated in response to infection by Botrytis cinerea and Erysiphe necator | Breia, Richard Maykel Gonçalves; Conde, Artur Jorge Silva; Conde, Carlos, et al. | Artigo | Acesso restrito autor |