Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
26-Nov-2022 | Active aroma compounds assessment of processed and non-processed micro- and macroalgae by solid-phase microextraction and gas chromatography/mass spectrometry targeting seafood analogs | Moreira, Catarina; Santos, Pedro Miguel Ferreira; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
17-Ago-2021 | Chemical characterization of Sambucus nigra L. flowers aqueous extract and its biological implications | Ferreira-Santos, P.; Costa, H.; Salvador, Ângelo C., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2015 | Comparison of soxhlet, accelerated solvent and supercritical fluid extraction techniques for volatile (GC–MS and GC/FID) and phenolic compounds (HPLC–ESI/MS/MS) from Lamiaceae species | Rodríguez-Solana, Raquel; Salgado, José Manuel; Domínguez, José Manuel, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2007 | The contribution of Saccharomyces cerevisiae strains to the aromatic profile of wines from the vinhos verdes region | Lemos, Claudia; Machado, Sofia; Pereira, Maria José, et al. | Comunicação oral | Acesso aberto |
2020 | Desenvolvimento de uma gama de aromas para aplicação em produtos alimentares | Pereira, Ana Patrícia Guimarães | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
2011 | Determination of anatoxin-a in environmental water samples by solid-phase microextraction and gas chromatography-mass spectrometry | Pereira, Paula Alexandra Martins; Leão, José Manuel; Geraldo, M. Dulce, et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
25-Jan-2024 | Determination of free and glycosidically-bound fractions responsible of grape musts aroma by solid-phase extraction (SPE) and gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS) | Vilanova, Mar; Oliveira, J. M. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
30-Jul-2019 | Estudo de maceração de perfumes e produtos perfumados | Lopes, Catarina Seixas | Dissertação de mestrado | Acesso restrito autor |
2011 | Genotypic and pheno-metabolomic characterization of a Saccharomyces cerevisiae strain collection | Duarte, Ricardo Franco; Mendes, Inês; Castro, C. C., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2017 | Impact of a microbial cocktail used as starter culture on cocoa fermentation and chocolate flavor | Moreira, Igor Magalhães da Veiga; Vilela, Leonardo de Figueiredo; Miguel, Maria Gabriela da Cruz Pedroso, et al. | Artigo | Acesso aberto |
15-Ago-2021 | Influence of S. cerevisiae and P. kluyveri as starters on chocolate flavour | Moreira, Igor; Costa, Jéssica; Vilela, Leonardo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Fev-2019 | Production of blueberry wine and volatile characterization of young and bottle-aging beverages | Mendes-Ferreira, Ana; Coelho, Eduardo; Barbosa, Catarina, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2022 | Separação, identificação e caracterização dos compostos neutros da Pitch por HPLC-MS, ESI-MS/MS, GC-MS, FTIR-ATR e RMN e avaliação da sua atividade antioxidante e antibacteriana | Lima, Margarida Lago | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
31-Jan-2020 | Validation of a LLME/GC-MS methodology for quantification of volatile compounds in fermented beverages | Coelho, Eduardo João Louro; Lemos, M.; Genisheva, Zlatina, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jul-2018 | Volatile compounds and protein profiles analyses of fermented cocoa beans and chocolates from different hybrids cultivated in Brazil | Moreira, Igor Magalhães da Veiga; Vilela, Leonardo de Figueiredo; Santos, Cledir, et al. | Artigo | Acesso aberto |
11-Out-2010 | X-metabolomics: a software tool for dynamic mass spectroscopy automated signal processing | Castro, C. C.; Ferreira, António César da Silva; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |