Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2013 | Assessment of the digestion time of asphalt rubber binder based on microscopy analysis | Thives, Liseane; Pais, Jorge C.; Pereira, Paulo A. A., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2003 | Behavior of asphalt-rubber hot mixes obtained with high crumb rubber contents | Dantas Neto, Silvrano A.; Farias, Márcio Muniz de; Pais, Jorge C., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2006 | Behaviour of asphalt rubber mixtures with different crumb rubber and asphalt binder sources | Fontes, Liseane P. T. L.; Pereira, Paulo A. A.; Pais, Jorge C., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2006 | Dense graded hot mixes using asphalt-rubber binders with high rubber contents | Neto, Silvrano Adonias Dantas; Farias, Márcio Muniz de; Pais, Jorge C., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2001 | Effect of crumb rubber origin on asphalt rubber hot mix laboratory performance | Pais, Jorge C.; Sousa, Jorge B.; Saim, Rachid, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2006 | Influence of crumb rubber and digestion time on the asphalt rubber binders | Neto, Silvrano Adonias Dantas; Farias, Márcio Muniz de; Pais, Jorge C., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2006 | Influence of crumb rubber gradation on asphalt-rubber properties | Neto, Silvrano Adonias Dantas; Farias, Márcio Muniz de; Pais, Jorge C., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Abr-2013 | Mechanical performance of asphalt mixtures produced with cork or rubber granulates as aggregate partial substitutes | Pereira, Simão; Oliveira, Joel; Freitas, Elisabete F., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
20-Jun-2019 | The effect of prolonged storage time on asphalt rubber binder properties | Pais, Jorge C.; Lo Presti, Davide; Santos, Caio, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2005 | The use of crumb rubber in asphalt mixtures using the dry process | Neto, Silvrano Adonias Dantas; Farias, Márcio Muniz de; Mello, Luiz Guilherme R., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |