Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Set-2018 | Brazilian kefir-fermented sheep's milk, a source of antimicrobial and antioxidant peptides | de Lima, Meire dos Santos Falcão; da Silva, Roberto Afonso; da Silva, Milena Fernandes, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mai-2019 | In silico prediction reveals the existence of potential bioactive neuropeptides produced by the human gut microbiota | Blanco-Míguez, Aitor; Fdez-Riverola, Florentino; Lourenço, Anália, et al. | Artigo | Acesso aberto |
15-Dez-2022 | Innovative swine blood hydrolysates as promising ingredients for European seabass diets: Impact on growth performance and resistance to Tenacibaculum maritimum infection | Resende, Daniela; Costas, Benjamin; Sá, Tiago, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
15-Out-2014 | Production of high added value products from eggshells | Castro, Inês; Pinto, D. B.; Maciel, José, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2-Nov-2016 | Protein extract and activity antioxidant of corn (Zea mays) and sorghum (Sorghum bicolor L. Moench) grains | Prado, D. M. F.; Almeida, A. B.; Silva, A. K. C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2-Nov-2016 | Protein extraction of the sunflower grains and bran | Prado, D. M. F.; Almeida, A. B.; Silva, A. K. C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |